I wish tag

Ik was mijn conceptenlijstje eens aan het doornemen en kwam deze tag tegen. Lang, lang geleden werd ik namelijk door Deisy van Visionarylife getagd voor de I wish tag welke bedacht is door Team confetti. En aangezien het alweer een tijd geleden is dat ik een tag invulde, plus het daarnaast wel eens tijd werd om Deisy te laten weten wat mijn grootste dromen zijn. Je komt dus te weten met welk karakter uit een film/serie ik een dag wil optrekken, welke angst ik bij mijzelf wil wegnemen en wat ik zou kunnen blijven eten.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

En we starten meteen met een moeilijke vraag. Hier denk ik de laatste tijd door alle omstandigheden namelijk veel over na maar ik blijf het moeilijk vinden. Er zijn zoveel leuke beroepen die ik het liefst zou willen combineren. Mensen coachen, een inspirerend boek schrijven en mijn blog nog verder uitbouwen. Maar een echte droombaan zou het creëren en testen van handtassen zijn. Want wie is er niet op zoek naar de ideale tas?

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?

Een onwijs mooie designertas waar ik jaren mee vooruit kan. Om een maandsalaris uit te geven aan een tas vind ik echt te ver gaan. Dat geld steek ik dan eerlijk gezegd liever in ons huis. Een kitchenaid voor al het bak en kneedwerk. En wat ik dan ook graag zou willen aanschaffen in een vakantiehuisje in Zweden waar we altijd naartoe kunnen. Lekker even weg van de dagelijkse sleur en genieten!

Turning torso Zweden Malmo

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Met de broers Dean en Sam Winchester uit Supernatural. Ik zal mij die dag enorm veilig voelen, veelal de slappe lach hebben en meer te weten komen over het bovennatuurlijke. En om samen gezien te worden met deze mannen en vervoerd te worden in de ’67 Chevy Impala van Dean lijkt mij ook wel wat. Ze moeten dan alleen geen rare fratsen uithalen waardoor mijn leven in gevaar komt maar dat vertrouw ik ze wel toe.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

New York! Dit is DE plek in de wereld waar ik nog graag naartoe zou willen. NYC, ik zie het altijd voorbij komen in films en series en ik wil wel eens ervaren hoe het is in de grootste stad van Amerika. Op Times square staan, lopen door het Central park, Statue of Liberty van dichtbij zien en een bezoekje brengen aan winkelstraat Fifth Avenue. En als je daar gewoon in een oogwenk zou kunnen zijn, heerlijk!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Chocolade! Wit, melk of puur en met verschillende smaakjes, voor ieder wat wils. Ik kan daar altijd zo van genieten maar teveel ervan snoepen is natuurlijk niet goed voor de lijn. Dus als ik daar eindeloos van kan genieten, graag. En natuurlijk ook sushi, love it!

Sushi eten Els nobodyelsenl

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik ben niet zo’n fan van het donker maar omdat nu echt een angst te noemen is ook weer zo wat. Waar ik echt bang voor ben is slangen. Het zien van een plaatje kan mij al doen laten bibberen en hoor of zie ik ze bewegen dan sluit ik mijn ogen. Ook in de dierentuin durf ik niet langs de vertrekken te lopen want ik huiver nu al bij de gedachte daaraan.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Teleporteren maar die droom is al uitgekomen lees je hierboven. Wat ik dan graag zou willen is onrecht tegengaan. Hoe vaak gebeurd er niet iets wat de persoon ten onrechte is overkomen. Ik zou dat graag willen aanpakken en terugdraaien waar kan. Het heeft soms verstrekkende gevolgen die anders nergens voor nodig waren geweest. En ja, dingen gebeuren met een reden maar soms zou het fijn zijn als deze reden er niet hoefde te zijn.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een prive concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

*NSYNC, alhoewel ik een concert van alleen Justin Timberlake ook wel enorm zou waarderen. Maar ja, die treed nog gewoon op en zo ook de Backstreet Boys want daar dacht ik eerst aan. Lekker meezingen en dansen op de heerlijk swingende nummers van de mannen. Ja, dat lijkt mijn wel wat.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Goede vraag. Er zijn verschillende dieren die ik wel leuk vind, zoals wasberen, pinguïns, giraffes of uilen. Maar om daar echt eentje als huisdier van te nemen? Nee, dat trekt mij ook weer niet. Ik houd het gewoon lekker bij Louie, een trouwe hond die lekker bij je komt liggen.

Samen TV kijken mindjoy Louie franse basset

Grote kans dat de meeste de tag al hebben ingevuld, dus ik tag deze keer niemand. Maar wil je hem overnemen, tag dan wel Team Confetti.

Wat zou jij willen wensen?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

11 thoughts on “I wish tag

 1. Zo, als NSYNC bij jou komt zingen kom ik ook! Wat een heerlijke trip down memory lane moet dat zijn 😀 leuke tag en die handtassen, dat is nieuw voor mij, maar ik zou wel een echte Mindjoy-tas willen hoor 😉

  • Anita

   Je bent welkom! Nee bedoel het meer in de trant van werken bij een designer waarbij ik mee mag helpen creëren en dan bijvoorbeeld eerste prototype mag uitproberen. Bags for free 😉

 2. Oeeeii een designer tas. Een chanel staat hoog op mijn wish list!

  Mooie dromen. Zie er echt een paar die wel uit kunnen komen 😉

  • Anita

   Daar gaan we dan ook voor 🙂

 3. Wat een leuke tag :-). Een Designer tas van een maand salaris zou ik ook echt nu niet kopen, maar als ik heel veel geld zou hebben misschien wel. Chocolade en sushi zou ik ook wel onbeperkt willen eten! Mmmm…. Die laatste foto is zo lief!

 4. Ik kende deze tag helemaal niet, wat een leuke vragen zeg! En ik denk dat ik ook wel een prive concert van de BSB wil.. En naar JT gaan dat is nog wel een droom hoor…

 5. Toch superleuk dat je de TAG hebt ingevuld. Wat kijkt Louie lekker lui uit zijn ogen op de foto. Ik wil best helpen met het testen van designer tassen, dit is geen probleem 😉

 6. Leuke tag en leuke antwoorden! Zal hem binnenkort zelf ook invullen. 🙂

 7. Oh dat privé concert wil ik ook wel. Van de Backstreet Boys of Westlife<3
  Leuke vragen en antwoorden om te lezen en over na te denken! 🙂

 8. Je hebt het mooi ingevuld en mooie antwoorden gegeven! liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.