Joy in my mind #1

Zoals ik in de tag 5 reasons why i smile aankondigde wil ik elke week terug gaan kijken naar mijn week. En niet zomaar terugkijken aan de hand van foto’s maar juist de positieve dingen er uithalen. Terugkijken op je week is een vaste rubriek die veel voorbij komt op blogs, zo ook bij I live for my dreams, dit is mijn invulling passend bij mindjoy. Negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij altijd langer hangen en het positieve vervaagt meestal sneller naar de achtergrond. Daar wil ik verandering in brengen en om dat aan de hand van een wekelijkse rubriek te bewerkstelligen leek mij een goede manier. In mijn zoektocht naar joy in my mind kwam ik onderstaand nummer tegen en dat bleef sindsdien in mijn hoofd hangen.

 

Happy list van deze week

Gedaan

♥ Geshopt in de Ikea en Action ♥ Huis grondig schoongemaakt en tuin ontdaan van gevallen bladeren ♥ Zolder leeg geruimd want vrijdag kwam mijn vader de vloer leggen ♥ Twee diensten gedraaid op het werk want donderdag begon mijn weekje vakantie, loving it! Dit jaar heb ik mijn vakanties namelijk goed verspreid omdat ik voorheen te weinig tijd voor mijzelf nam. ♥ En momenteel zitten R en ik in Drenthe voor een heerlijk weekendje weg.

Joy in my mind bladeren Joy in my mind rituals
Joy in my mind vloer gelegd
Voor & na

Gezien

♥ Het schilderij wat voor ons op maat gemaakt wordt. Al weken zijn we heen en weer aan het mailen om onze wensen en ideeën zo goed als mogelijk op papier te krijgen en hopelijk is het vandaag dan zover dat wij het schilderij mee naar huis kunnen nemen. Stay tuned. ♥ De nieuwe Flow & Flow weekly die ik in mijn brievenbus vond ♥ Pretty Little Liars, serie avond met een vriendin gehouden.

 Joy in my mind flowmagazine Joy in my mind flow weekly

Gedacht & gevoeld

♥ Alle lieve reacties op mijn blog. Ik ben zo blij dat ik ben gaan bloggen, jullie mijn blog waarderen en steeds meer mensen een kijkje komen nemen. ♥ Dat ik in de twee dagen dat ik gewerkt heb de cliënten blij kon maken met kleine dingen zoals ze meenemen naar een muziekactiviteit. ♥ Herontdekken van Damien Rice. Afgelopen week heerlijk bij weggedroomd. ♥ In mijn mailbox een samenwerkingsvoorstel vinden, zo leuk. ♥ En natuurlijk gedacht aan de invulling van mijn weekje vakantie.

 

Wat maakte jou blij deze week?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

6 thoughts on “Joy in my mind #1

 1. Ja, heerlijk om zo even terug te blikken op je week en stil te staan bij de mooie momenten. Leuk blogje!

  • Anita

   Thnx, ja het dwingt mij nu echt om naar de positieve dingen te kijken en een happy list is voor jullie veel leuker dan een negatieve lijst denk ik.

 2. Altijd goed om bij stil te staan. Mooi lijstje!

 3. @ Petra

  Idd mooi lijstje:)

 4. Heb je ook gezien dat Damien Rice een nieuw album uit heeft? Ook weer erg mooi. En de Flow is niet zo’n mijn ding…. (net een stukje over geschreven toevallig). Jouw tag ga ik nog op terugkomen, dank daarvoor (ik was even uit de schrijfflow).

  • Anita

   Nee nog niet gezien Paul, thnx voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.