Joy in my mind #13

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Samen met mijn moeder en zusje naar de musical Billy Elliot in het circustheater in Scheveningen geweest en daarna gingen we nog lekker uit eten. Het was een mooie musical en we hadden de première van de jongste (10 jaar) Billy ooit. Hij deed het ontzettend goed. ♥ We hadden weer kookclub en deze keer was ik de gastvrouw. ♥ We liepen mee met een wandeling van de Franse Basset club. Ontzettend leuk allemaal Bassets bij elkaar wat te zien is in de plog van die dag. ♥ De tuin weer iets aangepast door een hekwerk te plaatsen zodat Louie heerlijk rond kan lopen. De beukenhaag stekjes sloegen helaas maar op weinig plekken aan. ♥ Mijn vader heeft het serre dak aangepakt en we zijn echt mega blij met het resultaat. ♥  Een eenheid gemaakt van mijn kruidenpotjes. ♥ Eindelijk Revenge afgekeken.

Louie mindjoy 6 maanden Nieuwe situatie tuin hekwerk oude nieuwe situatie serre dak Kruidenpotjes eenheid action weckpotje

Gezien

♥ Omdat ik sinds een jaar of drie steunzolen heb en deze dagelijks moet dragen wilde ik voor de zomer ook slippers hebben. Tegenwoordig heb je deze ook met je steunzool erin verwerkt. Blij verrast met de modellen die je kan kiezen. ♥ De vakantiepost update en de leuke kaarten die nog steeds bij de deelnemers binnen komen. ♥ De fitbit waardoor ik nu kan zien hoe ik slaap en hoeveel stappen ik zet. Binnenkort zal ik er wel een uitgebreide review over schrijven. ♥ Het super lieve kaartje en armbandje wat ik via de post van Nicole kreeg. ♥ De tuinset weer neer kunnen zetten zodat we van het weer konden genieten en we hebben de BBQ eindelijk eens aan geslingerd. ♥ De mooie plek op weg naar het werk. ♥ Penoza die elke avond weer op TV komt, heel erg benieuwd naar seizoen vier. Wie heeft het ook gekeken afgelopen weken? ♥ Mindjoy in de spotlights in de rubriek Shoutout Saturday op Girl code.

         Podo slippers fits steunzolen bloem Plog augustus 2015 wakker worden fitbit flex Kaart armband gekregen Nicole Mooie plek leemkuilen

Gedacht & gevoeld

♥ Afgelopen maand bestond mijn blog 1 jaar, ontzettend gave mijlpaal weer. Dit heb ik gevierd door twaalf andere bloggers te bedanken voor de reacties die ze altijd achterlaten en stuurde ze een feestpakketje via de post. Want echt post is toch zoveel leuker! ♥ Mediteren, ik wilde het uitproberen en deed de 21 dagen challenge van Oprah & Deepak. Het ging mij niet altijd gemakkelijk af maar ik voelde wel meer rust. Nu nog zelf zonder begeleiding gaan proberen. ♥ Mijn zusje is zwanger en ik werd gevraagd als peettante (meter). Zo ontzettend leuk, ook hoe ze het aangepakt had. Ze gaf mij namelijk een puzzel die ik zelf in elkaar moest zetten waar de vraag in stond. ♥ Samen met Nicole de health challenge gestart. Binnen 10 weken alle gezonde eetgewoonten aanleren. Inmiddels is week 2 voorbij en het gaat mij eigenlijk best goed af moet ik zeggen. Binnenkort een update.

Kaarten bloggers 1 jaar mindjoy Peettante meter worden

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

14 thoughts on “Joy in my mind #13

 1. Oh dat is inderdaad wel fijn, allemaal dezelfde potjes voor de kruiden. Wij vonden de potjes uit de winkel niet mooi en het past ook steeds niet bij elkaar, dus wij kopen de kruiden ook los en doen die in mooie potjes. Het staat zo gezellig!

 2. Dat is een fijne lijst weer! Ik vond het heerlijk om te zien hoe jullie serre mooier werd en die dag metselwerk basetclub lijkt me ook eentje om in te kaderen.
  Hier telde augustus ook heel wat zegeningen maar ik moet de balans nog een keer opmaken.

 3. Zo’n leuk idee Anita die kookclub. Ik wil ook nog steeds erg graag een fitbit of dergelijk hebben. Fijne zondag

 4. Wat zien die kruidenpotjes er gezellig uit! Fijne dingen heb je meegemaakt de afgelopen maand.

 5. Leuke nieuwtjes allemaal 🙂 Ik kende dat nummer van Sam Smith nog niet, die ga ik eens rustig beluisteren. Liefs Flav

 6. Wat een heerlijke dingen! Wat fijn van die slippers! Ik vind ze ook echt mooi!

  Van je blog verjaardag was ook echt leuk! Echt super lief dat je peettante wordt :-).

 7. Die potjes zijn leuk! Baalde echt dat ik vrijdag te moe was, heb de dag erop tot half 12 geslapen haha…

  • Anita

   Kan gebeuren meis! Goed voor jezelf blijven zorgen!

 8. Wat een heerlijke terugblik op mooie en bijzondere momenten! Ik ben trouwens heel benieuwd naar je review van de fitbit want ik heb ‘m nog steeds niet gekocht hihi. Dat puzzeltje is super leuk, echt speciaal <3

  • Anita

   Dan komt de review er snel aan ;), kan je vanuit daar een beslissing nemen!

 9. Jaaa, Disclosure <3. Zo'n leuk liedje! Fijn dat er gewoon leuke slippers te koop zijn als je steunzolen moet dragen. Wat goed dat er tegenwoordig zoveel op de markt te vinden is! Zo leuk, dat er nog steeds kaartjes binnenkomen. Dat lijkt me echt genieten.

 10. Xaviera

  Mooi overzicht weer! Wat leuk dat je met die puzzel gevraagd werd om peettante te worden. Ik ben benieuwd naar je ervaring met de Fitbit, ik heb een Jawbone Up24 maar die is nu na een half jaartje gebruiken al stuk helaas… Hopelijk is ‘ie nog te maken want ik vond het een fijn ding om te gebruiken!

  • Anita

   Oh wauw dat is wel erg snel zeg!! Ja ik hoop met je mee.

 11. Wat een hoop blije dingen! Die kaarten zijn super leuk, maar jullie hond is het leukste 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.