Joy in my mind #2

Elke week kijk ik graag positief met jullie terug op mijn week. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de week:

Happy list van deze week

Gedaan

♥ Bezoek gehad van vriendin met haar drie kids, te lang geleden weer. Dit voornamelijk doordat we helaas niet meer zo dicht bij elkaar wonen. De tweeling kon al staan en ze aten gewoon met ons mee, tijd gaat snel. ♥ Onze trouwdag gevierd door een bezoekje te brengen aan Heusden. Heerlijk geluncht daar. ♥ Samen met meisje-eigenwijsje een bezoek gebracht aan de Dutch Design Week & het Bloggerscafé waar we lieve Anki & Lonneke ontmoet hebben. Artikel volgt.

Joy in my mind heusden Joy in my mind lunchen

Gezien

♥ Helemaal blij zijn met de happy lights die onze woonkamer opfleurt. ♥ De nieuwe shopaholic die in de winkel lag en deze natuurlijk meteen gekocht. Ontzettend benieuwd hoe Becky zich nu weer in de problemen werkt. ♥ De te leuke kaart van Moodkids. ♥ Samen met R begonnen aan seizoen 3 van Person of Interest. Elke avond even een aflevering gekeken. ♥ Facebook gaf aan dat mensen wel erg nieuwsgierig waren naar onze trouwdag. Het artikel presteerde beter dan 75% van mijn andere berichten, nee Facebook ik ga niet betalen om een artikel te promoten! ♥ Blij worden van alle kleuren aan de bomen.

Joy in my mind shopaholic naar de sterren Joy in my mind kaart moodkids

Gedacht & gevoeld

♥ Dat de vakantie heerlijk was en toch ook weer snel voorbij door alle leuke dingen die ik gedaan heb. ♥ Complimenten uit onverwachte hoek op mijn blog krijgen. ♥ Zal ik een selfie maken voor het artikel van Nicole of niet? Jep, ik deed het dus binnenkort online en hierdoor heb ik ook meteen een nieuwe profielfoto voor op mindjoy. ♥ Het voelde fijn dat cliënten op mijn werk weer blij waren om mij te zien na de vakantie en dat ook lieten blijken. ♥ En wat is het toch heerlijk om in de natuur te werken en bij de dieren te kunnen kijken.

Joy in my mind werkplek

Wat maakte jou blij deze week?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

7 thoughts on “Joy in my mind #2

 1. Leuk artikel!

 2. Wat een heerlijk nummer!

 3. Wat een fijne dingen allemaal. Ik vind die bloggerquote tof 🙂

  • Anita

   Ja echt hé, kon hem daardoor echt niet laten liggen 😉

 4. Gertie

  Héél goed idee, dat terugkijken op positieve punten.
  Was er al eerder mee begonnen, maar……helaas ook weer laten verwateren.
  Maar nu ga ik weer beginnen!!
  Het leukste wat ik deze week meemaakte: samen met mijn kinderen en aanhang naar een optreden tijdens DDW en samen uit ons dak gaan. Héérlijk!

 5. Anita

  Wat leuk dat ik je weer aanzet tot positief terugkijken. Ik dwing mijzelf hierdoor ook, erg fijn!

 6. Oeh, gaaf dat je naar de Dutch Design Week bent geweest. Eindhoven is zo prachtig! Ik ben benieuwd naar de blogmeeting die je hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.