Joy in my mind #28

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Mijn vader heeft weer flink verder gewerkt aan de veranda, hier het artikel met eindresultaat. ♥ Alle zooi samen met hem uit de schuur gehaald en afgevoerd ♥ Verjaardag gevierd met R., familie en vrienden. Waarvoor ik zelf citroencake maakte en mini worstenbroodjes. ♥ Ze kwamen de deur opmeten en volgende maand wordt deze geplaatst ♥ Weer een groeiecho gehad ♥ Samen met vriendin naar de opnames van Dance dance dance UK in studio 22, van deze dag maakte ik een plog. ♥ Inkopen gedaan voor de babykamer en gordijnen op maat gemaakt ♥ Uit eten met ouders ♥ Een zwangerschapsjas gekocht, want de winter is lang en mijn eigen jas paste echt niet meer dicht. ♥ Heerlijk gelucht bij Mr. Morris bij Eindhoven station.

Citroencake homemade verjaardag mindjoy opnames ddd uk studio 22 uit eten drie gebroeders gerwen lunchen mr morris eindhoven

Gezien

♥ Het mooie horloge van Danish Design wat ik van manlief voor mijn verjaardag kreeg ♥ De leuke handgemaakte ballen die mijn moeder heeft gemaakt ♥ Hoe flink mijn buik aan het worden is ♥ Dat het kraampakket al bezorgd werd en er een leuk kraambezoekboek bij zat ♥ De fijne tips die ik op Twitter kreeg in mijn zoektocht naar lange shirtjes zonder mouwen, uiteindelijk geslaagd bij the Sting en Vera Moda ♥ Samen met Nicole Soof gekeken, ter voorbereiding op de tweede film. ♥ Het nieuwe Flow book for paper lovers wat ik natuurlijk niet kon laten liggen ♥ Nieuwe limited edition douchegel van Balea welke ik mee naar huis nam

danish design horloge verjaardag handgemaakte ballen kinderkamer mindjoy flow book for paper lovers 2016 balea douchegel limited edition winter 2016

Gedacht & gevoeld

♥ Zo fijn dat ik de leesflow weer te pakken heb door boektober. Ik las vier boeken en had er niet eens zoveel moeite mee. Nu nog drie om mijn reading challenge te voltooien. Maar ik heb het nieuwe Harry Potter boek binnen en de trilogie De Helse Creaties geschreven door Cassandra Clare. Het gaat vooraf aan de Kronieken van de Onderwereld en daar vloog ik zo doorheen. Wat houd ik toch van young adult boeken. ♥ Ik mijn hoogtepunt van dit jaar mocht delen op Joy from Joyce. Je kan misschien al wel raden wat het is? ♥ We nog elke dag blij zijn met onze lieve Louie en regelmatig roepen dat dit de beste beslissing ooit is geweest.

louie franse basset mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

9 thoughts on “Joy in my mind #28

 1. Wat een fijne dingen allemaal. Heerijk dat je de lees flow weer gevonden hebt.

 2. Heerlijke blijmakers 🙂 En die Louie ook, wat een schatje is het toch. Een hond kan zoveel plezier brengen. Ik zou niet meer zonder kunnen! De leesflow heb ik al jaren niet meer helaas, toch jammer want het is toch een momentje van rust voor jezelf.

 3. Wat zijn die handgemaakte ballen toch leuk! En louie is echt leuk, en staat echt leuk op de foto :-).

 4. Ach die Louie, wat een schatje! Kijk ‘m nou kijken. Ik word er helemaal verliefd op. Het flow book ziet er ook geweldig uit.
  Wat mij blij maakte deze maand? De start van mijn eigen blog. Ik heb al zoveel leuke, lieve nieuwe mensen ontmoet!

  • Anita

   Ja lief is hij hé 😉 Bloggen is echt leuk inderdaad en hierdoor heb ik ook een hoop mensen leren kennen.

 5. Wat een heerlijk overzicht ook! Dat horloge van Danish Design ziet er prachtig uit! (Tja, Scandinavisch he? 😉 ) Louie is zo schattig, ik zou graag een Teckel willen, maar ergens vind ik dat ook weer zielig nu ik elke dag werk en hij dus veel alleen moet zijn.. Fijn dat je de leesflow weer hebt gevonden! Ik heb gewoonweg nergens tijd meer voor.. oeps!

  • Anita

   Ja Scandinavisch is altijd goed hé 😉 Hele dagen werken en een hond vind ik ook niet echt een goed idee, jammer want Teckels zijn ook lieve beesten!

 6. Mooie dingen! Fijn dat je je leesflow weer hebt gevonden.

 7. Gefeliciteerd Anita! Je hebt een mooi horloge gekregen. Fijn al die mooie momenten weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.