Joy in my mind #29

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Soof 2 ladies night met Nicole ♥ Dak van de schuur vervangen omdat de scheuren erin zaten ♥ Sinterklaas gevierd met schoonfamilie en een super leuk boxpakje en mijlpaalkaarten krijgen. ♥ Huisbezoek van kraamzorg en rondleiding in het vrouw moeder kind centrum. Beide zeer nuttig. ♥ Gezellig met vriendin shoppen in Zeist waar ik flink wat kocht bij de HEMArkt ♥ Heerlijk genoten van weer een voeten behandeling ♥ Lunchen met vriendinnen en lekkernijen gehaald bij de winkel van de boerderij waar we waren ♥ De nieuwe achterdeur werd geplaatst. Nu is alles in het huis één geheel geworden en tocht het niet meer zo. ♥ Alle babykleding en toebehoren al gewassen heb ♥ Afgelopen week was alweer de laatste les zwangerschapsyoga. Jammer dat het voorbij is maar er is straks nog een terugkomdag met alle baby’s. Kijk er al naar uit!

Sinterklaas 2016 boxpakje mijlpaalkaarten Nieuwe achterdeur mindjoy

Gezien

♥ Het leuke uiltje wat een collega van mijn moeder heeft gemaakt voor de baby in de kleuren van het boxkleed. ♥ De nieuwe flow die in de brievenbus viel met de 365 dagen kalender ♥ Weer zelf mijn kerstpakket uit mocht kiezen op de kerstmarkt en koos voor een tasje van Napsoe. ♥ De leuke LEGO creator kerstset die we gekocht hebben. R en ik voelde ons weer helemaal kind toen we het samen in elkaar aan het zetten waren. ♥ Dat de wieg nu op de babykamer staat ♥ Het onwijs lieve filmpje wat mijn lieve vriendinnetje Nicole op haar YouTube kanaal zette. ♥ Dat de beste 9 foto’s op Instagram haast alleen maar bestaan aan zwangerschap gerelateerde foto’s en Louie natuurlijk. ♥ De zinderende finale van Expeditie Robinson met een zeer terechte winnaar ♥ Mooie sieraden van Lucardi.

Gehaakt uiltje baby kleuren boxkleed Leren tasje maat xs napsoe LEGO creator kerst 2016 Best 9 instagram 2016

Gedacht & gevoeld

♥ Ik zo blij ben met mijn vriendinnen en zusje. Ik werd namelijk verrast met een babyshower, wat ik totaal niet verwacht had. Dus ik was echt ontroerd en moest eerst even bijkomen. Zo lief dat ze dit voor mij geregeld hebben. We hadden een high tea bij mijn favoriete lunchtent Koffie & Co. Ook schreef iedereen op wat ze dachten dat de naam, geboortedatum, -tijd en -gewicht zal gaan zijn. Niet al teveel poespas maar gewoon gezellig samen zijn. ♥ Net zoals ieder jaar gewoon weer kerstkaarten verstuurd en we ze ook blijven ontvangen. Ik vind het nog steeds iets hebben om hiermee bezig te zijn. Volgend jaar misschien weer zelf maken maar kopen was ook wel praktisch deze keer moet ik zeggen. ♥ Dat er zo goed door iedereen meegedacht wordt in het ziekenhuis om de eerste periode na de bevalling zo aangenaam als mogelijk te maken. Zodat ik ondanks beperkingen wel gewoon kan doen wat ik voor ogen had.

Babyshower mindjoy Kerstkaarten 2016 mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand? En hele fijne kerstdagen gewenst!

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

5 thoughts on “Joy in my mind #29

 1. Geweldig mooi dat er een babyshower voor je georganiseerd was. Je hebt een hoop fijne dingen gedaan. Ik wens je hele fijne dagen toe! X

 2. Leuk zo een surprise babyshower!

  Fijne kerstdagen Anita! Ik hoop dat jullie volgend jaar gezellig met de kleine meid Kerstmis vieren.

  • Anita

   Ik kan niet wachten Nesrin!

 3. Wat een leuk overzicht en wat lief dat je een surprise baby shower had. Heel veel leuke momenten zeg!

  Fijne tweede kerstdag!

 4. Dat is een hoop om vrolijk van te worden! Wat een fijne maand zo :-). Geniet nog van de komende feestdagen, X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.