Joy in my mind #30

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Rustig oud en nieuw gevierd en toch nog best lang vol kunnen houden. Genoten van een heerlijk vispannetje. ♥ Extra wiegje in de slaapkamer ♥ Laatste kookclub gehad voor de bevalling ♥ Vision board gemaakt voor het nieuwe jaar ♥ Mijn eerste kaartje verstuurd, doel is om dit jaar meer persoonlijke kaartjes te versturen ♥ Bezoekje van Nicole gehad die de lente in een potje meebracht ♥ Opschonen van OneDrive. Iedere keer zat ik tegen het limiet van de opslagruimte aan. Ben van 9.000 naar 3.000 foto’s gegaan. Het was een grote klus maar nu kan ik er weer tegenaan en heb ik altijd een back-up van foto’s die ik maak met mijn telefoon. ♥ Nog even samen lunchen met R. bij koffie & co nu we nog alle tijd hebben. ♥ Een leuke fotoshoot met een andere zwangere dame.

Vispannetje oud en nieuw Eerste kaartje verstuurd 2017

Gezien

♥ Nieuwe telefoon moeten aanschaffen omdat de oude niet meer aan ging. Bang dat de camera niet goed genoeg was maar dat valt best mee. Tja, 41 mp zal ik nooit meer gaan vinden helaas. ♥ Dat de box in de huiskamer werd gezet ♥ Sneeuw en dat Louie het niet heel bijzonder vond ♥ Dat de meeste ook niet super veel waarde hechten aan de bezoekersaantallen op de blog. Ik schreef van mij af waarom ik dacht dat deze bij mij gedaald waren. ♥ Hoe de keizersnede zal gaan via een virtual reality bril ♥ Hoe heerlijk Louie bij mij komt liggen nu ik meer op de bank hang ♥ Dat ik nu echt bijna mama ben en het allemaal erg dichtbij komt.

Box opgeknapt boxkleed gehaakt mindjoy

Gedacht & gevoeld

♥ 2016 afgesloten en teruggeblikt op mijn doelen die ik gesteld had. ♥ De leesflow goed te pakken had en deelde hoe ook jij daarin kan komen. Ik las alweer vier boeken uit want straks zal ik er veel minder tijd voor gaan hebben. ♥ Het super lief vind dat ik allemaal berichtjes krijg van mensen die vragen hoe het met mij gaat. Ja de laatste loodjes zijn zwaar maar ik geniet nog steeds volop van de bewegingen in mijn buik. Nu kan het nog namelijk!

Louie lekker hangen 38 weken zwanger mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

 

3 thoughts on “Joy in my mind #30

  1. Wat is louis toch lief! En wat een mooie box :-). Succes met de laatste loodjes :-).

  2. Wat een fijne momenten weer! Zo’n vision board blijft op mijn tot donderdag lijst staan. Foto’s opschonen is inderdaad een rotklus, maar oh zo fijn als het gebeurd is.

  3. Ik lees allemaal fijne momentjes 🙂 Het komt nu echt dichtbij met de kleine <3 Wat een schatje die Louie, wat kan zo'n beestje toch veel liefde geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.