Joy in my mind #31

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Bankhangen en boek lezen tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap ♥ Bevallen ♥ Knuffelen met onze lieve dame ♥ Haar voor het eerst zelf in bad gedaan ♥ Veel rusten en extra slapen waar kon ♥ De fijne borstvoedingsmomenten als ze eens wel rustig bleef drinken ♥ Toen ik fit genoeg was eindelijk eens met de wandelwagen naar buiten kon, zo fijn om weer frisse lucht in te ademen. ♥ Sinds gisteren met minder paracetamol de dag door kan komen. ♥ En zo fijn dat we nu eindelijk een beetje een ritme beginnen te krijgen en elkaar steeds beter leren begrijpen.

Handje vastpakken tijdens fles geven

Gezien

♥ Mijn kleine meid voor het eerst ontmoet en dat was een ontzettend emotioneel moment ♥ De vele geboortekaartjes die we binnen kregen ♥ En niet alleen kaartjes. Er werden ook hele pakketten met onwijs leuke cadeaus bezorgd. Nooit verwacht! ♥ Hoe liefdevol R. omgaat met onze kleine dame ♥ Hoe iedereen die op kraamvisite komt vol liefde komt kijken. ♥ Dat de hielprik en gehoortest goed gingen ♥ Ze nadat we volledig over zijn gegaan op flesvoeding goed groeit en meer tevreden is ♥ De soothie tegemoet komt aan haar zuigbehoefte ♥ Alle lieve reacties op mijn bevallingsverhaal en aankondiging van de geboorte op Instagram en Facebook. ♥ Hoe lief Louie is voor de baby.

Louie mindjoy lief voor baby

Gedacht & gevoeld

♥ Ik ben zo blij geweest met de hulp van het ziekenhuis, kraamzorg en verloskundige. We hebben wat meegemaakt deze maand en zonder al deze lieve mensen hadden we het niet gered. ♥ Ook ben ik zo dankbaar voor onze buren. Niet alleen heeft onze buurvrouw de tekening voor ons geboortekaartje gemaakt maar heeft de buurman ten tijden van mijn ziekenhuisopnames een groot deel van de zorg voor Louie op zich genomen. ♥ En het meest dankbaar ben ik voor mijn lieve man R. Omdat ik zo weinig kon en nog steeds kan komt er veel op hem neer. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe blij ik ben dat hij het allemaal maar doet.

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

11 thoughts on “Joy in my mind #31

 1. Wat een fijn lijstje om op terug te kijken 🙂 ‘Gek’ maar heel bijzonder dat dit lijstje ten opzichte van andere maanden zo anders, maar zo mooi is! Nu jij en R een mooi meisje op de wereld hebben gezet is er ineens zoveel veranderd. Lijkt mij heel speciaal.

  • Anita

   Ja ons leven is 180 graden veranderd. Spannend, niet altijd makkelijk maar wel mooi 🙂

 2. Wat een onwijs mooi lijstje ♡

 3. Zo mooi om te lezen. 🙂 De foto’s zijn ook prachtig!

 4. Wat fijn dat er zoveel mooie momenten waren en dat je zulke lieve mensen om je heen hebt. Veel succes met het vinden van een ritme en veel geluk met z’n viertjes 😉

  • Anita

   Ja dat heeft toch echt even tijd nodig, het vinden van een ritme. Elke dag komen we weer een stapje dichterbij 🙂

 5. gertie

  Aahw wát lief!!!

 6. Mooi lijstje <3

 7. Wat een mooie momenten, maar vooral wat een lief einde :-).

  • Anita

   Ja je bent extra dankbaar voor de mensen om je heen als je zelf zo weinig kan en mag. Nog even en dan passeren we de 6 weken grens en mag ik alles weer!

 8. Ik ben enorm blij dat het steeds beter met je gaat. En dat ik lieve Juliette een flesje mocht geven vond ik ook echt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.