Joy in my mind #5

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Surprise gemaakt en Sinterklaas gevierd. ♥ Tweemaal naar de film geweest: The Hunger games en Gooische vrouwen 2. ♥ Nog meer leuke dingen met vriendinnen gedaan: shoppen, uit eten, een lekkere wandeling gemaakt en hoogzwangere BFF bezoeken. Ze is 18 december bevallen van een meisje genaamd Fay. Zo leuk om haar te zien met de kleine meid. ♥ Op zolder eindelijk een blog en knutselplek gemaakt waar ik momenteel heerlijk deze blogpost zit te maken. ♥ De nieuwe koelkast/vries combinatie die we samen met mijn vader in de keuken hebben ingebouwd. ♥ En natuurlijk het huis in de kerstsferen gebracht.

Kerstdecoratie huize mindjoy

Gezien

♥ De voorstelling Glass van Isabelle Beernaert en het was weer zo ontzettend mooi! ♥ De allerlaatste afleveringen van de TV series Sons of Anarchy & White Collar. Jammer dat ze White Collar gecanceld hebben, maar fijn dat ze toch nog een mooi einde aan de serie hebben mogen maken. ♥ Samen met R begonnen aan het kijken van Friends vanaf de eerste aflevering. Ik heb ze namelijk nog nooit allemaal gezien dus we zijn nog wel even zoet. ♥ De ontzettend mooie brief die Anna mij stuurde vanuit haar post it project. Ik stuurde later deze maand ook een brief terug. ♥ De kerstversiering overal, zag zelfs iemand die pakjes op het dak had vastgemaakt. ♥ Hoeveelheid washi tape dat ik in mijn bezit heb. ♥ De karma armband en oorbellen die ik mijzelf cadeau deed.

 Glass Isabelle Beernaert schouwburg Tilburg Post it project brief voor Anna Washi tape collectie dichtbij Karma armband oorbellen

♥ De te leuke cadeaus die Nicole voor mij gekocht had en in een persoonlijke kerstpakket heeft gestopt. ♥ Jaren ’80 en ’90 films op eerste kerstdag: Ferris Bueller’s day off, Groundhog day & A fish called Wanda. ♥ Sneeuw die gisteren gevallen is.

Sneeuw gevallen 27-12-2014

Gedacht & gevoeld

♥ Door de adventschallenge ben ik afgelopen maand bewuster met een aantal onderwerpen bezig geweest en het was fijn om te zien hoe vrijgevig andere mensen kunnen zijn. Ook kwam ik er weer achter dat we een massagestoel in huis hebben en hier een aantal keer op gezeten heb. Ontspanning ten top! ♥ Ik las het boek mindfood en ben momenteeel druk bezig met de 141 opdrachten uit het boek  Heel fijn om bewuster met eten bezig te zijn. Hiermee samenhangend ga ik de home made challenge aan. Doe jij ook mee? ♥ Zo leuk dat ik afgelopen maand een winactie kon organiseren en hierdoor 3 mensen blij maakte. ♥ Hoe fijn is het als je nieuwe rubriek hoe mindful is... zo goed ontvangen wordt en er zelfs mensen zich aangemeld hebben die de vragen in willen vullen. ♥ De ontzettend mooie tag ‘the question of life‘ die lieve Xaviera heeft gemaakt. Bloggen is een verrijking en dit heb ik door middel van deze tag nogmaals ondervonden. Ik verwelkomde deze maand alweer de 75ste Bloglovin volger, een nieuwe mijlpaal volgens Bloglovin. Super bedankt allemaal! ♥ En als klapper werd ik ook nog eens als één van de pareltjes uit de onlinewereld benoemd op de blog van Meisje-Eigenwijsje. Zo ontzettend lief!

me time functies massagestoel Hoe mindful is logo mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

14 thoughts on “Joy in my mind #5

 1. Super leuk overzicht, om zelf blij van te worden. Er zijn veel momenten waar we blij mee mogen zijn, soms vliegen ze voorbij zonder er bij na te denken.

  Hoe gaat het Mindfood? Lijkt mij echt een challenge!

  • Anita

   Ben nu bezig met ontdekken en bewustwording waar ik sta. Ook de prikkels die mij doen eten. Sommige opdrachten vergen tijd dus ik hoop komende maand een update te kunnen plaatsen

 2. Leuke post, ik hou van optimistische posts!

 3. Wat een heerlijk overzicht om te lezen! Fijn dat je zoveel positieve dingen hebt om op terug te kijken. Gefeliciteerd met je, inmiddels 80(!) zie ik, Bloglovin’ volgers! Je gaat echt super goed met je blog! Ik ben trouwens heel benieuwd naar je ervaringen met het boek Mindfood. Lief dat je mijn tag nog even noemt 🙂 Deze maand werd ik blij van veel rust in mijn hoofd, kunnen loslaten, veel lieve reacties op mijn blog & tag en van mijn katten (maar die maken mij altijd blij haha).

  • Anita

   Ja ik zag het gisteren ineens ook! Zo ontzettend gaaf! Fijn om te lezen dat je meer rust en ruimte hebt! En natuurlijk hoort je tag in dit rijtje thuis 🙂

 4. Die rollen washitape! Hihihi, wat een berg. Ik blijf erom lachen. Die foto van kerst in de vensterbank blijf ik zo mooi vonden! Fijn artikel om te lezen. Ik werd erg blij van het feit dat ik eindelijk kon genieten van kerst zonder die verrekte eetstoornis. Na 25 jaar… Ik kan het nog steeds niet geloven.

 5. Wow, wat een maand! Mooi overzicht. Het is goed om zo te genieten van alles. Hoe was Gooische vrouwen 2? Daar ga ik dinsdag naartoe met een vriendin. X Marij

  • Anita

   Vond de film wel oké, niet zo ontzettend bijzonder eerlijk gezegd!

 6. Wat een mooi overzicht meid. Hier genoten van de tweede kerstdag, de kleine meid die voor het eerst sneeuw zag, een lief gedichtje van de Kerstman. En ik ben blij dat ik de aanloop naar de Kerst heb overleefd. Ik heb de rust in mijn hoofd weten te bewaren en dat lukt met steeds beter. En wow wat een mooi aantal volgers nadat je pas zo kort bezig bent. Het is je gegund.

 7. Wat mooi om te lezen! Zo veel mooie dingen in 1 maand. Mij maakt blij de feestdagen, lekker vrij van werk, gezellig met familie en als kerst op de taart 3de kerstdag sneeuw!

 8. wat een leuk overzicht….
  wat vond je van gooische vrouwen?? ik weet t niet zo goed..

  En die sneeuw, heerlijk…
  hier was het vooral heel nat en de sneeuw zo weg

 9. Heel mooi, dat nummer van Sam Smith is het favoriete nummer van de jongen dat ik graag in 2015 tegen mijn gilé trek! Hopelijk kan je positief blijven gaan door het leven! Gelukkig nieuwjaar Anita!

 10. Een heleboel fijne dingen, dat is zeker!
  Happylist bliven tof!

 11. Mooi overzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.