Joy in my mind #6

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Druk bezig geweest met de home made challenge. En ik moet zeggen, ik ben blij dat ik deze challenge aan ben gegaan. Vanaf nu ga ik echt veel meer home made maken. ♥ Een nieuwe laptop gekocht en ik ben er echt ontzettend blij mee. 17 inch werk toch een stuk fijner dan 15. Ik werk namelijk altijd met twee vensters naast elkaar en bij 17 inch kan dat gewoon zonder dat het venster verkleind wordt. ♥ Els plaatste een leuke tutorial van een sneeuwpop en deze heb ik gemaakt. Hij is goed gelukt moet ik zeggen. ♥ Samen met Nicole het secret Valentijn project opgezet. Doe jij ook mee? ♥ Gezellig bij gekletst met de buren.

 Paddenstoelenragout mindjoy Nieuwe laptop 17 inch acer mindjoy Sneeuwpop pompon home made Secret valentijn project

♥ Gezellig geluncht met Nicole en Fay ♥ Een mindful omgaan met eten update geplaatst, honger versus trek. De opdrachten uit het boek helpen mij echt ontzettend om bewuster met mijn eten om te gaan. ♥ En genoten van een heerlijke high tea bij 1910.

Lunchen Someren Nicole meisje-eigenwijsje Toetjes plateau high tea 1910 Eindhoven

Gezien

♥ De finale van ANTM cycle 21. ♥ De te leuke enveloppe mallen van de HEMA bij Lisanne. Hiervoor ging ik de volgende dag op pad, want voor die prijs kon je ze niet laten liggen natuurlijk. En ik had zelfs de laatste op dat moment. ♥ Het leuke vintage service wat ik van de oma van een vriendin kreeg. Zelf heb ik van mijn eigen oma ook een hoop kopjes in de servicekast staan dus deze passen er perfect bij. ♥ Het interview van Nicole wat in het tijdschrift Vriendin stond. Zo tof dat ze hiervoor gevraagd is. ♥ De eerste afleveringen van het laatste seizoen van Glee. Ja nog een guilty pleasure van mij op het gebied van TV series. ♥ Dat ik nogmaals een lieve brief van Anna mocht ontvangen. ♥ En dat de leuke, niet-standaard adresjes goed ontvangen worden. Ik ben altijd op zoek naar leuke winkels, webshops en plekken in Nederland. Dus als jullie het leuk vinden zal ik dat blijven plaatsen.

 vintage service mindjoy Brief Anna post it project

Gedacht & gevoeld

♥ Zo tof om te zien dat er aanmeldingen binnen komen van mensen die graag mijn hoe mindful is rubriek in willen vullen. ♥ Dat er eindelijk duidelijkheid is over mijn duimblessure. Vijf maanden na het bedrijfsongeval besloten ze om toch een CT scan uit te voeren. Mijn duim genas niet en is krom gegroeid. Nu bleek er toch een scheurtje te hebben gezeten waardoor het kraakbeen is aangetast en er vocht tussen is blijven zitten. Nu kan er hard gewerkt gaan worden aan herstel. ♥ Ik plaatste voor de eerste keer een what’s on my mind. Gedachten die ik graag met jullie wilde delen. ♥ De kleine inzichten die de blogreview bij blogpraat mij gegeven heeft. Voornamelijk over mijn lay-out en het was fijn om te horen dat ze de kleuren kalmte vonden uitstralen. ♥ Super tof dat ik de winactie bij Saskia won. ♥ En als klapper bereikte ik alweer een nieuwe mijlpaal bij Bloglovin, namelijk de 100 volgers. Zo ontzettend bedankt allemaal!

 Gewonnen pakket images and words Bloglovin 100 volgers mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

18 thoughts on “Joy in my mind #6

 1. Wat een heerlijk artikel 🙂 Ik hoop dat je duim snel kan genezen. Ik had je verhaal bedrijfsongeval ook gelezen, wat heftig zeg! Ik wens je iig een fijne zondag!

  • Anita

   Leuk is idd anders, maar ja we moeten het er maar mee doen!

 2. Leuke dingen (op je duim na dan..)! Glee heb ik ook een aantal seizoenen gevolgd ;-). Have a good day!

  • Anita

   Het bracht mij wel joy dat nu eindelijk een diagnose gesteld is, maar alles eromheen is idd niet leuk! Thnx, jij ook een fijne zondag.

 3. Fijne lijst.
  En inderdaad negatief blijft zo vaak langer hangen dan positief.
  Ik heb mijn happy list altijd alvast klaar staan en vul hem meteen bij met mijn fijne dingen. Helpt het net iets beter onthouden.

 4. Wat een heerlijk, positief artikel. Perfect om de maand positief mee af te sluiten.

  • Anita

   Thnx! Ja vind het ook ontzettend leuk om dit artikel te maken 🙂

 5. Ik vind Joy in my mind een super rubriek!

  Ik hoop dat je duim goed hersteld.

 6. ik vind dit een heerlijke post….

 7. 100 volgers, gefeliciteerd! Zo ver is het voor mij nog lang niet! Leuk het sneeuwpopje in je overzicht! Ik vind hem erg mooi! Succes met je duim, hopelijk geneest hij nu snel.

  • Anita

   Ja dat had ik een half jaar geleden ook niet kunnen dromen hoor!

 8. Altijd heerlijk om te lezen. En wat lief dat mijn artikel in de vriendin jou ook joy bracht.
  Dat bracht mij ook zeker joy! Plus het besluit om nu ECHT mn droom achter na te gaan 🙂

  • Anita

   Ja zo tof dat die droom werkelijkheid gaat worden!

 9. Wat fijn om te lezen allemaal! Mooi dat je nu duidelijkheid hebt over je duimblessure, ik hoop dat het goed zal herstellen. :Gefeliciteerd met de 100 volgers! 😀

 10. Hier word ik vrolijk van. Fijn dat er duidelijkheid is over de duimblessure. Hopelijk volgt er snel herstel. Wat leuk dat je al 100 volgers heb op Bloglovin. Top.

 11. Wat een heerlijk vrolijk overzichtje 🙂

 12. Wat goed om hier zo bij stil te staan met een blogpost! Hele leuke, fijne dingen allemaal. Die high tea ziet er heerlijk uit zeg! En gefeliciteerd met de 100 volgers op Bloglovin’! Ook super lief dat je mijn post genoemd heb. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.