Mijn 2017 in een notendop

Al 3 jaar blik ik op mijn blog terug op het afgelopen jaar en ook nu wil ik nog even met jullie terugkijken naar mijn 2017. Zowel de hoogte- als dieptepunten laat ik de revue passeren om zo de balans van afgelopen jaar op te maken. Ik keek ook al terug naar het eindresultaat van mijn wensen en doelen die ik had opgesteld voor 2017. Maar dit was 2017 voor mij.

Dochter mindjoy 1 week

Hoogtepunten van het jaar

♥ Natuurlijk de geboorte van onze dochter. 2017 stond geheel in het teken van het voorbereiden op en ons nieuwe leven met haar. En wat een jaar is het geweest! Spannende maar heel veel mooie momenten en eerste keren. Een verrijking van ons leven ook al is het met tijden echt wel enorm zwaar. ♥ Alle lieve mensen die met ons meeleefden, op kraamvisite kwamen, ons kaartjes stuurden en zelfs cadeaus via de post ♥ Dat de buren Louie hebben opgevangen toen ik in het ziekenhuis lag ♥ Weer sushi mogen eten ♥ Uitstapjes met het gezin ♥ J. snel uit haar spreidbroek mocht overdag ♥ Hoe goed ze het doet op het kinderdagverblijf ♥ Het ontdekken van het bullet journal systeem. Een plek waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, een to do lijst en alle belangrijke zaken en mijlpalen. Dit systeem had ik veel eerder moeten ontdekken als zijnde dat het iets voor mij kon zijn. ♥ Serieavonden ♥ 10 jaar samen waarvan 4 getrouwd zijn met R. ♥ Louie het zo goed doet met de kleine dame hier in huis ♥ Kookclub ♥ Het bloggen, ook al is er een half jaar niets geplaatst op de blog. Oppakken van het schrijven was de beste beslissing.

Bullet journal tv series reading challenge spreads mindjoy

Dieptepunten van het jaar

♦ Dat mijn bevalling onder algehele narcose plaats heeft gevonden en ik dus de geboorte van onze dochter niet mee heb mogen maken. Het is gek om wakker te worden en moeder te zijn. Het was helaas nodig door de mogelijke bloedstollingsafwijking. ♦ Want ook dat is duidelijk geworden dit jaar. Ik heb de ziekte van Von Willebrand type I. Iets wat ik altijd al heb gehad maar pas tijdens het miskraamonderzoek naar voren is gekomen. Ik werd goed in de gaten gehouden sindsdien en pas toen alle hormonen mijn lijf uit waren kon de diagnose pas echt gesteld worden. Binnenkort wordt duidelijk of ik het ook heb overdragen aan onze dochter. ♦ Overbelasting van mijn duim door de hormonen en zorg voor onze dochter. Gelukkig is het na een hoop fysio- en ergotherapie weer flink verbeterd. ♦ Officieel in de WW komen voor het eerst in mijn werkende leven.

2017, je was bijzonder, zwaar maar bovenal een ontdekkingstocht. Dat er in 2018 maar een fijne werkplek voor mij in het verschiet ligt.

Hoe was 2017 voor jou?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

2 thoughts on “Mijn 2017 in een notendop

  1. Een jaar met een geweldig hoogtepunt :-). Ik ben nog steeds zo blij voor je :-). Hopelijk gaat je duim steeds beter in 2018. En wie weet komt die droombaan ook wel :-), X

  2. Wauw wat een jaar. Een prachtig lief klein mupke die nu zeker al een hele dame is denk ik zo. Ik hoop dat die droombaan op een dag voor jou komt. Dat komt vast en zeker goed, blijf hoop houden.

    Ik ben nu bezig met het derde seizoen van Orphan Black and `I like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.