Mind Body Spirit | serie DeAgostini

Ongeveer twaalf jaar geleden heb ik jarenlang gespaard om de gehele serie Mind Body Spirit van DeAgostini bij elkaar te krijgen. En tegenwoordig staat het maar te staan in een kast op zolder. Ontzettend zonde natuurlijk want er staan een hoop interessante onderwerpen in. 171 nummers hebben ervoor gezorgd dat acht mappen gevuld zijn en daarnaast kreeg je er negen CD’s en 2 dozen met extra’s bij. Benieuwd naar deze serie?

Inhoud Mind Body Spirit

Mind Body Spirit bevat zes thema en dertig sub thema’s. Natuurlijke gezondheid, vriendschap & liefde, toekomst voorspellen, betoveringen & magie, geestverschijningen en mysteries van de aarde zijn de hoofdthema’s. Daarnaast is er nog een appendix met informatie over kleuren, emoties, schoonheid en welzijn. Sommige thema’s spreken mij natuurlijk meer aan dan de andere maar over het algemeen staan er veel fijne dingen in deze serie. Sub thema’s zijn onder andere aromatherapie, gezond eten & ontgifting, meditatie, Feng Shui, dromen verklaren, tarot, handlezen, amuletten & symbolen, spirituele ervaringen en schijn of werkelijkheid. Ieder thema bevat informatiebladen, posters en aanvullende spullen zoals kaarten, stenen, kaarsen en muziek.

Kleine impressie van Mind Body Spirit

Mind body spirit design map Mind body spirit deagostini cd Mind body spirit index inhoud serie Mind body spirit doos extra's

En dan nog een kleine impressie van de bladen die je vindt in de Mind Body Spirit serie.

Mind body spirit hogere weerstand voeding Mind body spirit getallen leven Mind body spirit getallen leven Mind body spirit overzicht genezende kleuren

Zou je het interessant vinden om bijvoorbeeld iedere maand een onderdeel van deze serie uitgelicht te zien?

Kende jij deze DeAgostini serie al? En welk (sub)thema spreekt je het meest aan?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

32 thoughts on “Mind Body Spirit | serie DeAgostini

 1. Wat leuk zeg, ik kende dit zelf nog niet misschien omdat ik daar destijds nog geen interesse in had. Leuk om hier iedere maand wat over te schrijven.

 2. Ik ken de serie omdat een vriendin van me hem heeft. Zelf vind ik het jammer dat veel wordt aangeraakt in de serie maar weinig uitgediept. Wel leuk om met een aantal zaken kennis te maken!

  • Anita

   Wat toevallig Saar! Ja dat klopt idd maar de verdieping kan ik dan zelf wel opzoeken bij de artikelen 🙂

   • hallo ik ben al jaren op zoek om fe gehele collectie opnieuw te verkrijgen
    zou iemand mij kunnen helpen of weet iemand hoe ik dar zou kunnen doen

    mvg light lady

    • hey ik heb deze te koop samen met leer en begrijp astrologie die ook heel interessant is
     interesse laat wat weten

    • Margarita

     Goedendag, ik heb de serie nog zgan, indien u nog op zoek bent hoor ik dat graag.

 3. Die ken ik niet! Lijkt me wel erg interessant en zou er graag meer over willen weten. Subthema’s vriendschap en liefde, kleuren en emoties spreken mij erg aan.

 4. Jaaa, ik heb dit ook gespaard! Ook nog een boel van staan. Als ik je foto’s zie dan ruik ik meteen de olie die bij mij in de dozen zitten.

  • Anita

   Ja en ook de geurkaarsen en wierook stokjes zorgden voor een heerlijke geur

 5. Wow, twaalf jaar lang. Wat bijzonder! Ik ken het niet, maar het lijkt me wel interessant, zeker wanneer je zo’n grote collectie hebt.

  • Anita

   Nee ik denk het 4 jaar was voordat je de collectie compleet had, maar groot is het zeker!

 6. Zonde dat het daar ligt en wat goed dat je er iets mee wilt doen. Het limbisch systeem klinkt heel interessant en ik zou dit zeker lezen als je hierover wat wilt uitlichten.

 7. Nee ik kende het nog niet, maar het klinkt wel erg interessant!

 8. hmm zonde dat het daar ligt.. interessant geschreven leuke website heb je!

 9. Nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een mooi naslagwerk. Leuk als je mooie dingen uitlicht :-).

 10. Xaviera

  Wat leuk dat je zoveel van deze serie hebt! Ik ben er vroeger ook mee begonnen, maar heb het nooit compleet gekregen. Ik zou het leuk vinden als je meer over de thema’s gaat schrijven.

 11. Ik heb nog nooit eerder van deze serie gehoord. Wat een ontdekking en verzameling bouw je dan op zeg. Lijkt me zeker leuk om er meer over uitgelicht te zien, vooral het thema ‘genezende kleuren’ vind ik wel interessant. Daar is ook een wereld aan interessante informatie over te vinden. gr, Flav

 12. Spirituele Caroline

  Wat leuk, zelf ken ik deze serie heel goed. Als ik zo terug lees op het internet, ben ik een van de weinige die veel met deze informatie heeft gewerkt. In de mappen staan ook leuke dingen om je eigen crème te maken of compressors enz.. Over de natuur magie ( in dit geval hekserij, wat ook wel een overeenkomst heeft met de Shamanisme), staat dit wel grotendeels uitgediept. Ook ik ben de bibliotheek in gegaan om verder te gaan lezen over de interesses die bij me gewekt werd in deze mappen. Deze mappen zijn basis mappen, om kennis te maken wat spiritualiteit allemaal inhoud en niet alleen dat het telepathie, psychometrie en contact maken met overledenen is. Ik vindt de mappen zo leuk, dat ik nu samen met een ander jonge vrouw deze maooen weer nogmaals door ga nemen.

 13. patricia

  ik heb deze in de tijd ook gekocht en heb ze nog maar ik denk dat ik er nog te kort heb,want toen de winkelier zei dat stopte met de reeksen zei ze dat ik wel kon bestellen de nummers ,maar dat heb ik nooit gedaan en nu vraag ik me toch af waar ik dat nog zou kunnen bestellen ,ben trouwens na al die jaren nu alles aan lezen ,in de tijd had ik geen tijd door mijn zaak

  patricia

 14. prissila

  Waar kan ik deze collectie nog verkrijgen zoek hem al langere tijd mijn collectie is nog niet compleet en wil de gehele collectie aanschaffen grtjes p

  • Anita

   Naar mijn weten is deze collectie nergens meer te verkrijgen of aan te vragen helaas!

  • Syl

   Heb je toevallig de serie compleet kunnen krijgen?

   • Anita

    Dat ik weet zijn de 171 nummers die ik heb de complete serie

    • Mariska

     Ik ben tot het einde lid geweest en heb maar 160 nummers; en in de colofon staat tot 161. Maar jij hebt dus echt tot 171 ontvangen?

   • Paula Sauerbreij

    Ik heb de serie helemaal compleet!

  • Eva van Asperen

   Hoi Prissila, ik heb de collectie ook en wil het graag verkopen aan iemand die er iets mee gaat doen. Ik heb het op dit moment op marktplaats staan. Dus mocht je interesse hebben dan weet je waar je me kunt vinden 🙂
   Groetjes!
   Eva

   • Esther

    Hi Eva,

    Ik heb zojuist de mappen gekocht. Klopt het dat deze tm thema 26 gaan?

    Gr Esther

   • Marc van Kuijk

    Hoi Eva, heb je de serie nog? ik heb er wel interesse in 😉

 15. Ik heb de serie ook, geweldig!
  Weet jij toevallig welke edelstenen er allemaal bij zaten?
  Ik heb ze in een schaaltje gedaan en weet het niet meer allemaal 🙂
  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Viënna

 16. Syl

  Ik kreeg het toevallig laatst van mijn vader helaas niet compleet. Ben heel erg aan het zoeken naar echt de complete serie! Het is echt super interessant! Jammer dat het niet meer te bestellen is!

 17. Leen

  hi ik ben heel erg op zoek naar de i tsjing set kaarten die bij deze set zaten. heb je die nog en wil je ze mogelijks verkopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.