Mindjoy bestaat 1 jaar + enquête

Vandaag is het dan precies één jaar geleden dat mijn allereerste blogartikel online kwam op mindjoy. Een jaar waarin ik veel geleerd heb, benaderd werd door bedrijven, naar events ben geweest waar ik aan de bloggerstafel mocht plaatsnemen en zelfs in de Margriet heb gestaan. Dit alles was niet mogelijk geweest als ik een jaar geleden niet gestart was met het schrijven van artikelen. Iets produceren in plaats van alleen maar te consumeren op het internet, mijn creativiteit laten spreken en steeds betere teksten willen schrijven. Het bloggen heeft mij veel gebracht, alhoewel het natuurlijk soms best veel tijd vergt, gaat mij nog veel meer brengen dat weet ik zeker.

Bedankpakket mindjoy 1 jaar samenstellen bloggers

Andere bloggers verrassen

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Vaak zie ik dat er een winactie gehouden wordt op blogs, maar dan bereik je maar een paar mensen. Meestal komen er dan ook mensen op af die nog nooit eerder op je blog zijn geweest. Ik dacht het eens anders aan te pakken want er zijn in het afgelopen jaar een hoop bloggers geweest die trouw langskwamen en lieve reacties bij mij achter hebben gelaten. Ik wilde deze mensen daarvoor bedanken dus ben creatief aan de slag gegaan, heb leuke items in de winkel uitgezocht en schreef voor iedereen een persoonlijk kaartje. Trok een spreuk uit het doosje vol wijsheid, zocht een passende quote om de kaart mee af te sluiten en stopte er nog een paar andere mooie bij. En bij een feestje hoort natuurlijk appeltaart dus deze zat erin in de vorm van thee. Ik werd de afgelopen week overspoeld met lieve woorden en mooie foto’s van de pakketjes via Twitter en Instagram. Dankbaar en blij dat de feestpakketjes goed zijn aangekomen en door jullie gewaardeerd werden. Hierdoor was het voor mij duidelijk dat ik de goede keus heb gemaakt.

Bedankpakket 1 jaar mindjoy afwerking

Enquête over mindjoy

Maar nu wil ik wel eens van jou weten wat je nu eigenlijk van mijn blog vindt. Ik zie natuurlijk aan mijn analytics welke artikelen goed gelezen worden maar deze worden veelal via google gevonden. Ik wil natuurlijk van mijn vaste volgers graag weten waar wordt je blij van als je het leest, zijn er categorieën die je liever niet voorbij ziet komen of heb je aanmerkingen op de lay-out of foto’s die ik maak? Nu is je kans om dit aan mij te laten weten! Schroom niet en wees eerlijk, daar heb ik namelijk het meeste aan. Hier kan ik mijn blog en de artikelen die ik schrijf dan op aan gaan passen.

Vul jij de enquête in? Je kan hem tevens in de sidebar vinden. Alvast heel erg bedankt!

Hoe heb jij je eerste bloggersverjaardag gevierd?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

30 thoughts on “Mindjoy bestaat 1 jaar + enquête

 1. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal 🙂 op naar de volgende mooie jaren…

 2. Jaa nu is het officieel!
  Je eerste verjaardag.. Heel tof! Hoop dat je ook nog mooie dingen mag meemaken naar aanleiding van je blog 🙂
  Enquete is ingevuld!

 3. Gefeliciteerd met de verjaardag van Mindjoy 🙂
  Op naar nog een heleboel fijne jaren!

 4. Gefeliciteerd en wat een super leuk idee! Ik had de enquete gisteren al voor je ingevuld en ik hoop dat je er iets mee kunt!

  Nog heel veel blogplezier toegewenst. Keep up the good work!

  • Anita

   Bedankt Carlijn, natuurlijk kan ik er iets mee 🙂

 5. Gefeliciteerd! en wat lief dat je leuke cadeautjes hebt verstuurd. Ik vul je enquête vanmiddag even in

 6. Van harte gefeliciteerd!! Op naar nog een mooi jaar bloggen!
  Wat een leuke pakketjes heb je er van gemaakt. Kan mij goed voorstellen dat de ontvangers hiervan aangenaam verrast waren 🙂

  • Anita

   Ja kreeg echt superveel leuke berichtjes, daar was ik dan weer blij door verrast 🙂

 7. Gefeliciteerd met je één jarige bestaan! Ik kende je blog nog niet maar ga zeker vaker kijken!

  • Anita

   Wat leuk om te lezen Kelly! Bedankt!

 8. Xaviera

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag, ik hoop dat er nog vele mooie blogjaren zullen volgen! 😀 Ik heb de enquête voor je ingevuld. Nogmaals bedankt voor de leuke verrassing! Xx

 9. Ik ga je enquete zo even invullen :-). Ik was blij verrast met je post. Zo lief en ik kon het deze week goed gebruiken :-)!

  • Anita

   Ja ik las het, fijn dat het op een goed moment in de brievenbus viel 🙂

 10. Ik volg je pas net, maar gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂

 11. Congrats Anita!! Dat je nog vele jaren met veel plezier mag bloggen.

  Wat een ontzettend gaaf idee om een kaart en taart in de vorm van thee als bedankje te sturen.

  Tot wanneer staat de enquete online? Ik vul dit liever via een laptop in dan met mijn telefoon.

  • Anita

   Enquête staat zeker nog wel anderhalve week online Nesrin!

 12. Gefeliciteerd, lieve Anita. Je hebt een super mooi blogjaar achter de rug en enorm veel bereikt waar je heel erg trots op mag zijn. Ik vind het zo ontzettend lief dat je je eerste blogverjaardag op deze manier met ons gevierd hebt. Echt superlief van je. Ik moest even zoeken op mijn eigen blog hoe ik mijn blogverjaardag gevierd had. Ik zal de enquete invullen!

  • Anita

   Nogmaals graag gedaan Marion en jij bedankt voor het invullen van de enquête.

 13. Gefeliciteerd! Dan ben je opeens een jaar verder. Leuk en ik kijk uit naar de volgende blogposts.

 14. Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd! Top dat jouw blog alweer een jaar bestaat. Op naar het volgende jaar, ik blijf trouw langskomen! Ik vond het trouwens echt geweldig om jouw pakketje op de deurmat te vinden. Zo ontzettend leuk en lief!

  • Anita

   Graag gedaan meis! Bedankt voor je enthousiaste felicitatie 🙂

 15. Gefeliciteerd lieve Anita 🙂
  Jouw envelop was echt een leuke verrassing, dankjewel nogmaals. Ik kom altijd met plezier op je blog kijken. Ik ga dan ook zeker de enquete invullen. Ik blog in november ‘pas’ een jaar dus dit duurt nog eventjes. Ga vooral zo door!

  • Anita

   Nog eventjes dan! Ook al zoveel bereikt in kort tijd enne graag gedaan meis!

 16. Van harte gefeliciteerd Anita! Ik vond het echt geweldig hoe je jouw eerste blogverjaardag hebt gevierd. Ontzettend lief waren die envelopjes die je hebt verstuurd. Ontzettend bedankt! En nu gewoon lekker verder doen zoals je bezig bent. Ik ga alvast je enquête even invullen ook!

 17. Oh, nog een opmerking: ik kan niet correct invullen in welke provincie ik woon want ik ben natuurlijk lekker een Belgje, dus ik heb maar wat aangeklikt. Hoop dat dat je resultaten niet in de war stuurt 🙂

  • Anita

   Oh ja natuurlijk Saar, dom, helemaal niet meer bij nagedacht :(. Heb het aangepast! Maar fijn dat je hem toch gewoon hebt ingevuld 🙂 En graag gedaan natuurlijk!

 18. Proficiat met je blogverjaardag! Ik kom hier al een tijdje zeer graag lezen, ik vul zeker je enquête in. Mijn blog bestaat nog geen jaar dus ik kan niet vieren 🙂

 19. Een jaar alweer, wat goed! Gefeliciteerd! Super leuk, al die pakketjes. Het ziet er zo vrolijk uit! Ik heb je enquête ingevuld, hopelijk komen er interessante resultaten uit! 🙂

 20. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, ik ga je enquête zo even invullen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.