Mysterie Megabox en supersale bij Oktoberdots

Afgelopen maart ontdekte ik op het feel good & shop event een onwijs leuke webshop genaamd Oktoberdots. Ik nam toen al een aantal pakketjes met kaarten mee naar huis maar Babet maakt nog zoveel meer leuks dat ik haar webwinkel goed in de gaten hield. Toen ze aankondigde dat ze een Facebook sale ging houden was ik natuurlijk ontzettend nieuwsgierig welke items flink afgeprijsd zouden gaan worden. Ik heb een aantal onwijs leuke items weten te scoren, kocht daarbij de mysterie megabox en nog een paar losse kaarten. Benieuwd naar de leuke papieren spulletjes van Oktoberdots? Kijk dan vooral verder.

Aankopen oktoberdots papierwaar mysteriebox

Oktoberdots Facebook sale

Op een zaterdag middag zat ik er klaar voor. In één uur tijd zou Babet de sale artikelen, wat er echt veel waren, online plaatsen. Van ieder product had ze nog een x aantal over, reageerde je met verkocht dan was het item voor jou en daarnaast hoefde je ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Wat een supersale! Sommige items gingen razend snel, andere wat minder en ik heb 3 producten weten te scoren. Namelijk de A3 poster luchtballon, kaartenset Happy (feestje, zomer & Scandinavisch vrolijk) en notitiesetje dieren. Bij twee andere setjes was ik helaas net te laat dus kocht ik nog de colors cupcake stapel en lots of hugs ansichtkaart. Deze komen namelijk altijd van pas.

Kaarten notitieboek oktoberdots ingepakt
Kaartenset happy oktoberdots

Unboxing mysterie megabox

Daarnaast liet ik mij door Babet verrassen en schafte de mysterie megabox aan. Een tof pakket met een hele hoop papierwaar uit de gehele webshop exclusief posters. Alles was super leuk en goed ingepakt en het was daardoor al een feest om het pakket uit te pakken. Let wel, iedere mysteriebox bevat andere items.

mysterie megabox oktoberdots briefpapier notitieboekjes

Allereerst kwam er dit leuke cupcake briefpapier tevoorschijn inclusief enveloppen en soortgelijke adresstickers. Twee notitieboekjes die je kan afscheuren en eentje met ringband waar een harlequin muis opstaat (of hoorde deze bij het notitiesetje dieren?). Daarnaast zaten er nog vier pakketjes in die ik daarna uit ging pakken en drie dubbele kaarten. Eentje met Scandinavisch design en twee geboortekaarten.

mysterie megabox oktoberdots kaarten boekenleggers

En dan het enorme pakket met kaarten wat in de mysterie megabox gestopt was. Er zat één dubbele verjaardagskaart met het boswonder muisje en het boswonder kaartenset inclusief enveloppen in. Verder bestond het uit de kaartensets boswonder, quotes, strepen & strikken, royal forest stoer, Mr. animals circus, colors vlakken en nog een aantal losse kaarten met tekst. Nogmaals de adresstickers en als laatste de boekenleggers met quotes.

Babet heeft mij ontzettend blij gemaakt want wat een verwennerij was dit zeg. Ze heeft er echt voor gezorgd dat ik geen dubbele items zou krijgen maar daar is haar assortiment ook groot genoeg voor. Ik kan echt weer even vooruit.

Wil je nog shoppen in het huidige assortiment van Oktoberdots? Dan moet je snel zijn! T/m 31 augustus kan je met 15% korting shoppen op alles en in september kan je alleen nog mysterie boxen krijgen omdat in het najaar het nieuwe assortiment online gaat komen.

Nieuwsgierig geworden naar het papierwaar van Oktoberdots?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Pinterest

23 thoughts on “Mysterie Megabox en supersale bij Oktoberdots

 1. Oh wat een leuke spulletjes zeg. Ik kende de shop niet, maar ga er straks zeker even een kijkje op nemen

 2. Oh wat een schattige spulletjes allemaal zeg! Die boekenleggers zijn leuk. Je zou er spontaan van gaan lezen. Ik denk dat het verstandig voor mij is om juist even NIET op die site te gaan kijken 😀

  • Anita

   Dat denk ik idd ook Marion 😉

 3. Ik heb ook al naar die mysteriebox zitten kijken… En nu ik het bij jou zie kriebelt het weer om het aan te schaffen haha!

 4. Super leuk zo’n mystery box! Wat een hoop leuke en vrolijke kaarten en andere ‘papieren’. Het is dat ik nog veel op moet maken eerst, maar ga zeker snuffelen op de site. Veel plezier ermee, Anita!x

 5. Wat leuk om te zien! 🙂 Ik was al zo aan het twijfelen om ook een keer een mysteriebox te bestellen. Het zien van deze blog heeft mijn twijfels niet naar de ‘niet doen!’ kant laten omslaan… 😀

 6. Oh wat super schattig allemaal! Ik word er helemaal vrolijk van 🙂

 7. Het ziet er super leuk uit allemaal!

 8. Wat ziet dit er super vrolijk uit. Ik ken de webshop niet en ik denk dat mijn dochter dit geweldig gaat vinden. Ik onthoud dit voor na de vakantie.

 9. Ah kei leuk! De naam komt mij bekend voor, volgens mij ben ik al ooit in de webshop wezen kijken. Super leuk en vrolijke spullen, heerlijk.

 10. Oooh, zo leuk, zo leuk! Ik ga ook eens snuffelen!

 11. Wat een heerlijke spulletjes allemaal! <3

 12. Wat enorm leuk zeg! Ik snap dat je blij bent met al je nieuwe items :-). Ik hou van mysterie boxen :-).

 13. Wat een heerlijke spullen zeg. Ik zou dus wel alles leeg kunnen kopen daar haha! X

  • Anita

   Ik moest mij ook inhouden hoor!! Maar wetende dat ik nog veel thuis heb liggen was dit nu even de max 😉

 14. Ik heb zelf ook eens heerlijke spullen gekocht bij oktoberdots. Heerlijke winkel is dat! Die mysteriebox had ik nog niet gezien. Leuk!

 15. Holy moly, wat schattig en vrolijk! Zou ik best wel iets willen kopen. En ook knap dat ze de webshop naast haar fulltime baan doet!

 16. AAHH wat een leuke spulletjes allemaal zeg, echt zo leuk. Ben er zelf ook enorm fan van, van zulke dingen! echt heel leuk, en ik ga zeker de site in de gaten houden.

 17. Wat een leuke spullen allemaal! Ga je dat nou ook echt gebruiken? En waarvoor?

  • Anita

   Ga het zeker allemaal gebruiken maar ik moet eerlijk bekennen dat het soms wel te lang blijft liggen.

 18. Gertie de Groot

  Héél nieuwsgierig geworden! Want wat jij ons allemaal laat zien, ziet er erg gezellig uit.
  Ik ga gelijk ook eens neuzen. Bedankt voor de tip en veel plezier met je spulletjes!

 19. Wat een super leuke en schattige spulletjes! Daar word ik ook echt heel blij van 🙂

 20. wat een heerlijk pakket.! ♥ xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.