Plog 11 november 2016: echo en TV opnames

Afgelopen vrijdag had ik een leuke maar drukke dag en besloot dat het weer eens tijd werd voor een plog. Ik mocht naar het ziekenhuis voor een groeiecho en ging ’s avonds naar de TV opnames van Dance Dance Dance UK. Deze werden namelijk in de Nederlandse studio opgenomen en het leek mij leuk om daarbij aanwezig te zijn. Enjoy!

27 weken zwanger uitlaten louie mindjoy

Douchen, aankleden en even een paar buikfoto’s maken. Ik ben alweer 27 weken zwanger en mijn buik begint nu flink te groeien heb ik het idee. Voeten zijn nog steeds zichtbaar maar ik denk dat het niet lang meer gaat duren voordat mijn buik ze inhaalt. Daarna ga ik Louie uitlaten en hij snuffelt er flink op los. Bladeren en regen, de ideale combinatie voor een Basset om nieuwe sporen uit te zetten.

tuin makeover herfst ontbijten mindjoy

Eenmaal thuis mag ik een vol zakje in de vuilnisbak gooien en kijkt Louie waar ik blijf. Ook leeft hij zich even uit op het grasveld. Hier zie je trouwens hoe we de tuin hebben aangepast en de veranda die bijna af is. Binnenkort een artikel hierover. En aan de inwendige mens en dier moet ook gedacht worden dus we ontbijten samen even.

ochtend ziekenhuis groeiecho gynaecologie mindjoy

Samen met R. mag ik daarna weer naar het ziekenhuis. Er staat een groeiecho gepland en daarvoor moeten we ons melden bij biometrie. Hier hebben we vaak gezeten tijdens de hormoonbehandelingen en vind het apart om er nu met een dikke buik te zitten. Zeker als er mensen zitten waarvan de wens nog niet vervuld is maar deze keer was het gelukkig rustig. Zo ook bij gynaecologie, hier was de wachtkamer zelfs helemaal leeg bij aankomst. We hadden weer een gesprek met onze case verloskundige en bespraken hoe het ging. We kregen de uitslag van de suikertest en deze was gelukkig helemaal binnen de waarden. Ook de groeiecho was goed en onze kleine meid groeit gemiddeld. Zelf heb ik ook geen klachten dus nadat we weer wat nieuwe afspraken hadden gemaakt aan de balie konden we verder.

bloed prikken subway livestream soof2 mindjoy

We konden het ziekenhuis echter nog niet verlaten want ik mocht wederom bloed gaan prikken. Ik ben Rhesus-C negatief en er moet gecheckt worden of mijn lichaam antistoffen aanmaakt, zo ja dan volgen er extra controles. Ook moest ik voor de komende afspraak bij de hematoloog mijn stollingswaarden weer laten checken dus dat deden we ook meteen. Gelukkig waren het deze keer in totaal maar 4 buisjes. Omdat de Subway dichtbij het ziekenhuis zit, aten we voordat we naar huis gingen daar even een broodje. En eenmaal thuis aangekomen ging ik even mijn social media checken en kijken naar de livestream van Nicole waarbij ze haar nieuwe werkplek liet zien. Ook bestelde ik kaarten voor Soof 2 ladies night eind deze maand.

slam mix marathon bodega bodega laren mindjoy

Rond twee uur mocht ik alweer de auto in. Heerlijk met de SLAM mix marathon op en stoelverwarming aan naar Houten. Ik had met mijn vriendin bij van der Valk afgesproken zodat we vanuit daar verder konden carpoolen. En wat heerlijk het zonnetje scheen de gehele weg. We reden vanuit Houten naar Laren waar we even wat zouden eten bij Bodega Bodega. Helaas konden we alleen nog maar van de lunchkaart bestellen dus gingen we voor kroketten op brood. De zaal zou namelijk al om half 7 sluiten dus we hadden helaas geen tijd om ergens uitgebreid te gaan dineren.

opnames ddd uk studio22 hilversum mindjoy

En toen gingen we op weg naar Studio 22 in Hilversum voor de TV opnames van Dance Dance Dance UK. Ik ben al eerder naar opnames geweest van SYTYCD en Battle on the dance floor. Alleen deze werden toen meteen live uitgezonden. DDD UK wordt pas in januari uitgezonden op de Engelse zender ITV. Vijf Britse koppels gaan de strijd met elkaar aan en we hebben dus vijf duo en solo optredens gezien. En wat waren ze allemaal weer goed! Tussendoor zie je pas hoeveel tijd het kost om het decor steeds aan te passen én te poetsen. Want na elk optreden kwamen de poetsers weer te voorschijn om alles te laten blinken. Rond half 11 zaten de opnames erop en konden we aansluiten in de enorme rij voor de betaalautomaat. Na het krabben van de auto zaten we een half uur later in de auto op weg naar Houten. Daar kon ik gelukkig zo afrekenen maar mocht ik ook weer krabben. Ja, de winter is nu dan toch echt in het land.

Op mijn gemak reed ik naar huis omdat er gladheid was voorspeld. Maar hoe meer ik richting Brabant ging, hoe warmer het werd. Rond half 1 was ik thuis en best wel moe moet ik zeggen. Even nog flink knuffelen met Louie en toen naar bed. Ik heb zeker tien minuten bij hem gezeten omdat hij mij niet los wilde laten. Ja ik had je ook gemist kleine vriend! R. was toevallig ook nog wakker dus we kletsten nog even kort over vandaag en gingen toen slapen. De volgende dag zou mijn vader namelijk weer vroeg op de stoep staan om het dak op de veranda te plaatsen.

Ben jij al eens naar TV opnames geweest?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

19 thoughts on “Plog 11 november 2016: echo en TV opnames

 1. Cindy

  Ik ben ooit eens op het Mediapark in Hilversum geweest voor opnames van Jensen (heeeeel lang geleden). Fijn dat de suikertest goed was en dat het goed gaat met de kleine meid.

 2. Wat een heerlijke dag zo. Met de echo en vooral die livestream klinkt super hahah geintje. Ben wel eens naar tv opnames geweest maar niet naar zoiets hahaha

 3. Wat leuk om al deze foto’s te zien! Vooral de eerste van jou en je buik. Super leuke trui met stippen heb je ook aan.Ik ben zeker wel eens naar tv opnames geweest, heel vaak zelfs vroeger. Oppassen! Kees & Co, Idols, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Super leuk!

  • Anita

   Wat lief, dank je Sas! Trui komt van mamacollectie van H&M

 4. Leuk om een plog te zien! Wat groeit je buik mooi!

 5. Fijn dat je zwangerschap goed verloopt. Je voeten zijn nog maar net zichtbaar!
  Echt tof dat je naar de opnamen van de UK versie van Dance Dance Dance bent geweest!

 6. gertie

  Ben ooit naar opnames van Paul de Leeuw geweest waar we bekogeld werden met Bossche bollen!! Gezellig hoor zo’n dagje met je meekijken!!

 7. Wat mooi dat je zwangerschap zo goed gaat! Je buik ziet er prachtig uit. Die film Soof lijkt mij ook zo grappig. Vond de eerste ook fantastisch!

 8. Leuk je weer even gezien te hebben bij de Sub 🙂 Je ziet er goed uit! Ik ben nog nooit bij tv opnames geweest eigenlijk! Ik zou nog weleens bij All you need is love willen zitten haha, lijkt me zo leuk!

  • Anita

   Vond ik ook meis! Toevallig ben ik daar ooit eens geweest. Ook leuk om mee te maken 🙂

 9. Wat leuk! Je buik is groot. Wat leuk om te zien 🙂 Dan gaat het nu wel snel! De kroketten zien er heerlijk uit.

 10. Wat ziet je buik er goed uit! Wat fijn dat alles goed was :-).
  Wat leuk dat je naar DDD bent geweest. Kun je in januari die uitzending ook ergens kijken?

  • Anita

   Ja via een bepaalde app moet het kunnen maar eerst nog even uitzoeken hoe het werkt! Het is geen zender die op NL TV wordt uitgezonden helaas.

   • Hopelijk lukt het :-). Misschien ben je nog te zien!

 11. Fijn dat je buik mooi groeit en alles goed gaat met de kleine meid. Leuk zo een plog. Ik heb wel wat tv opnames bezocht en heb zelfs ooit een keer bij Linda de Mol gezeten met dat koffer spel. Niet gewonnen helaas :-(.

 12. Wat leuk Anita! Wauw jouw buik, hij wordt maar mooier en mooier! Lijkt mij zo bijzonder! <3
  Ik ben nog nooit bij opnames van een TV programma geweest, leuk om zo eens via foto's mee te kijken.

  • Anita

   Thnx meis, wat lief! Ja de buik begint nu echt flink te groeien inderdaad.

 13. Fijn dat het allemaal goed gaat met het meisje in je buik! Lijkt me verschrikkelijk om te horen als er iets niet goed gaat…. En wat krijg je een mooie buik zeg!

 14. Leuk overzicht en wat een mooie buik al weer. Ik werkte vroeger bij RTL, dus ja! Leuk om mee te maken he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.