Publieksprijs gewonnen bij landelijke cv van de maand verkiezing

Sinds 2012 organiseert SollicitatieLAB, oftewel Cees Bakker en Ton Vermin, de cv van de maand verkiezing. Uit de vele ingezonden cv’s werd ik met vier anderen genomineerd voor de maand april. Zo ontzettend tof, want ik had het al tweemaal eerder geprobeerd maar werd toen niet uitgekozen. En toen ze aankondigden dat ze zouden stoppen, wat achteraf een 1 april grap bleek te zijn, moest ik die kans natuurlijk grijpen. En met succes.

publieksprijs cv van de maand verkiezing sollicitatielab

Publieks- en juryprijs cv van de maand

Er zijn iedere maand twee prijzen te vergeven. Namelijk de publieksprijs, waar degene met de meeste stemmen via de website, LinkedIn en Facebook wint. En de juryprijs, waarvoor de vakjury stemt op de cv die ze het beste vinden. Deze vakjury bestaat uit recruiters. En voor de maand april zat er deze keer ook een professioneel fotograaf bij die natuurlijk de foto heeft beoordeeld. Heel fijn dat je deze feedback na de verkiezing ook allemaal in kan zien. Door het winnen van de prijs werd er ook een persbericht uitgestuurd naar lokale media. Maar helaas heeft geen enkele nieuwssite het opgepikt. Desalniettemin ben ik super blij met het winnen van deze prijs. En ben ik erg dankbaar dat ik hierdoor weer meer aandacht voor mijn cv heb gekregen en feedback op hoe het nog beter kan.

cv van het jaar verkiezing

Nu ik de publieksprijs heb gewonnen, mag ik automatisch meedoen met de cv van het jaar verkiezing. Dus eind dit jaar gaan we weer kijken waar ik sta tegenover alle winnaars van 2019. En dan zal de vakjury ook bestaan ook meer recruiters dan dat deze keer het geval was. Spannend! Dus wil je een keer weten wat deskundigen van je cv vinden en ook meer aandacht ervoor krijgen. Dan zal ik zeker aanraden om een keer mee te doen met deze verkiezing.

Ken jij de cv van de maand verkiezing van sollicitatieLAB al?
Volg mindjoy op Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Pinterest

4 thoughts on “Publieksprijs gewonnen bij landelijke cv van de maand verkiezing

  1. Nee, nog nooit van gehoord.
    Wel een super mooie prestatie, gefeliciteerd!!

  2. Nog nooit van gehoord, maar wel ontzettend tof dat je dit gewonnen hebt!!

  3. dat is geweldig, hoe zit het met de prijs van 2020?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.