Stereomood voor muziek passend bij je stemming

Ook altijd moeite met het zoeken naar een passende playlist waarbij je lekker kan wegdromen, waar je rustig wakker van wordt of heerlijke muziek tijdens het werk? Dan heb ik de oplossing voor je, namelijk Stereomood. Stereomood is een website (ook te vinden als app voor Android & iPhone) waarop je gratis muziek kan streamen passend bij je stemming. Je kan zelf een playlist samenstellen of op zoek gaan naar eentje die al is samengesteld. Het concept is simpel maar zo handig.

Stereomood logo website

Hoe werkt stereomood

Stereomood is in 2008 bedacht in ItaliĆ« om muziek op een andere, emotionele manier te voelen. De liedjes die op stereomood komen worden gevonden op blogs en gefilterd door muziekliefhebbers. Daarna komen de liedjes door het ’taggen’ van de stemming terecht in afspeellijsten en kan het gedeeld worden met anderen. Je kan zelf je stemming intypen (in het Engels) of een keuze maken uit de populaire stemmingen. Binnen de keuze die je maakt kom je van de tags naast de nummers weer in een andere stemming terecht of je klikt op de knop mood flip. Zo ontdek je snel de vele mogelijkheden en stemmingen binnen stereomood.

Wat is er zo leuk aan stereomood

Het is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe muziek te leren kennen passend bij je stemming. Vanuit stereomood zit je binnen no time op het Soundcloud profiel van de maker en ontdek je nog meer moois. Als je op zoek gaat naar muziek op bijvoorbeeld YouTube of Spotify dan kom je meestal bij bekende artiesten uit en daarbij zit YouTube vol met reclames en betaal je voor het onbeperkt offline streamen op Spotify. Ik vind het een fijne website om te streamen en blijf steeds weer verrast worden door mooie nummers.

Tip: van de makers van stereomood is er nu ook Mood O’Clock, een emotioneel alarm voor Android & iPhone.

Ga jij stereomood ontdekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.