TV serie van het moment #3 | Revenge

Door de keuze die ik vorig weekend maakte om beter voor mijzelf te zorgen heb ik ook weer meer tijd om TV series te kijken. In Amerika zijn ze bij de meeste series alweer bij aflevering zeven en ik heb geen tijd gezien om verder dan aflevering één te kijken. Niet erg zal je misschien wel denken, maar ik geniet ontzettend van series kijken en wil daar graag tijd voor maken. Mijn TV serie van dit moment is revenge en hij valt onder de categorie drama en mysterie series.

TV serie revenge

Verhaal revenge

Emily Thorne keert terug naar The Hamptons waar ze vroeger al haar zomers met haar vader David heeft doorgebracht. Emily is echter niet wie ze zegt dat ze is en komt juist terug om wraak te nemen. David is vroeger namelijk voor haar ogen door de politie opgepakt en inmiddels overleden. Er zijn heel wat mensen die Emily en haar familie kwaad hebben gedaan, maar in haar wraakplan staat Victoria Grayson centraal. Victoria, de vrouw waar David verliefd op was, zou hem bedrogen en bestolen hebben. Emily moet proberen om niet teveel op te vallen tijdens het uitvoeren van haar plan en waarom dat is wordt al snel duidelijk. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Nolan Ross, een vroegere vriend van David en tevens hacker, helpt Emily hierbij.

Wat maakt de serie zo goed

In iedere aflevering wordt het mysterie rondom Emily steeds meer ontrafeld, maar ook alle samenzweringen die ertoe hebben geleid dat David opgepakt werd. Je ontdekt steeds meer wat Emily van plan is, hoe ze het aanpakt en wie haar daarbij helpt. De grote boosdoener in het verhaal is Grayson Global, het bedrijf van Conrad Crayson en de man van Victoria. Victoria is dus vreemdgegaan met David en zo zijn er nog meer intriges in de serie, heerlijk om naar te kijken. En het is ook nog eens een ontzettende spannende TV serie. Momenteel zitten ze in seizoen 4 en ieder seizoen weten ze weer iets te verzinnen om het ontzettend spannend te maken. Vooral de twist in dit seizoen is geweldig, die had ik namelijk echt niet aan zien komen.

Wat is jou favoriete serie van dit moment?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

5 thoughts on “TV serie van het moment #3 | Revenge

  1. Klinkt goed, hij gaat op mijn (toch sl overvolle) lijstje!

  2. Ooohja.. Revenge!! Ik ben ook ergens aan het begin van deze seizoen blijven hangen dus tijd om snel weer de laatste afleveringen te downloaden. Wel heel jammer dat bij de meeste zo de kerststop begint en we moeten wachten tot januari/februari.

    • Anita

      Oh ja de kerststop, helemaal niet meer over nagedacht. Kan ik het wel mooi inhalen allemaal 😉

  3. Klinkt goed, al heb ik momenteel al heel wat series die ik aan het kijken ben 🙂

  4. Ja deze serie vind ik ook erg leuk, maar helaas heb ik veel gemist en kan ik hem op internet niet vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.