Wat wil je nu echt graag van mij weten?

Afgelopen woensdag kwam alweer de 200ste blogpost op mijn blog online. Een nieuwe blog mijlpaal die ik natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan. Bij artikel nummer 100 liet ik jullie al een favoriete blog van een ander spammen en toen mindjoy een half jaar bestond deelde ik de leukste zoektermen via Google. Ik vond het een leuk idee om vandaag jullie de vragen te laten stellen. Want hoeveel weten jullie nu eigenlijk echt van mij?

Andere deelgenoot maken van je leven

Door het bloggen stel je jezelf open en deel je meer dan dat je eigenlijk in je dagelijkse leven met anderen deelt. Het is een uitlaatklep voor mij geworden waarbij ik zelf beslis wat wel en niet online geplaatst wordt. Ik ga hier heel bewust mee om en plaats niet zomaar iets online. Daarnaast leren bekenden mij nu steeds beter kennen en kom ik nog meer te weten wat hen bezig houdt. En dan nog de nieuwe mensen die ik leer kennen door het bloggen. Mensen die hetzelfde voelen en denken, iets soortgelijks hebben meegemaakt of dezelfde interesses hebben. Het is een verrijking van mijn leven, waar ik veel tijd in stop maar ook veel energie door krijg. Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht als ik lees dat een artikel gewaardeerd wordt, iemand er echt wat aan heeft of zo een nieuwe dienst of product ontdekt. Ik wordt er ook altijd blij van als ik een mooi artikel van een ander lees en jij mij daardoor aan het denken zet. Blogs volgen, het is veel leuker en soms ook zelfs informatiever dan een gewone website. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Keep kalm write on

Wat wil je weten?

Wat wil je nog graag van mij weten? Heb je een gekke vraag of is er iets wat je nooit eerder hebt durven vragen? Niets is mij te gek. Open- en eerlijkheid daar bereik je meer mee. Dus ik trap alvast af door vijf dingen over mijzelf te delen omdat ik een tijd geleden namelijk het blogestafette stokje van Jennifer kreeg. Wist je dat…

 • Ik een grote tassencollectie heb en hier ontzettend blij van kan worden;
 • Ik altijd teveel wil aanpakken in mijn leven, daardoor niet altijd weet wat ik het belangrijkste vindt en dus dingen te lang laat liggen;
 • Ik altijd onderzoek doe naar een onderwerp of thema als ik erover wil schrijven;
 • Ik soms te aardig ben en wel eens wat meer van mij af mag bijten;
 • Ik nog nooit buiten Europa op vakantie ben geweest.

Dus stel je vraag hieronder, ik ben benieuwd!

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

12 thoughts on “Wat wil je nu echt graag van mij weten?

 1. Oh, wat ongelofelijk leuk zeg! Gefeliciteerd met je 200ste blogpost! Wat je schrijft over bloggen herken ik heel erg. Toen ik een tijdje geleden weer begon met bloggen, las ik een artikel dat voor het bereik van je blog netwerken heel belangrijk is. Dus dat deed ik toen. Voor mijn bereik voelt dat netwerken al lang niet meer belangrijk, maar het is wel de kers op de taart, de meerwaarde van bloggen geworden. Bloggen zou niets zijn als ik geen andere lieve bloggers zou volgen!

  Een vraagje van mij aan jou: wat zou je graag nog bereiken in het komende jaar (letterlijk een jaar, niet tegen eind 2015 ;))

  • Anita

   Netwerken is idd belangrijk en ontzettend leuk! Zoveel leuke en lieve bloggers zijn er.

 2. Jeej, 200 posts alweer! Goed bezig 😉 Bloggen is ook zo leuk, idd wat je zegt; een verrijking!

  Ik zou wel willen wat je hebt geleerd doordat je bent gaan bloggen, wat je voorheen nog niet wist.

 3. Gefeliciteerd met 200 blogposts! Leuk om die weetjes van je te lezen. Ik ben wel benieuwd of je nog een hele grote droom hebt (of dromen) over iets wat je wilt bereiken in je leven. 🙂

 4. Gefeliciteerd met je 200e post..

  Je zegt dat je onderzoek doet over een onderwerp waar je over wilt schrijven..
  Hoe pak je dat aan voor je uit eindelijke blog klaar is om te publiceren

 5. Proficiat met je 200ste post! Ik lees hier graag mee 🙂

 6. Van harte gefeliciteerd! Wat veel al :-). Een vraag voor jou: wat is je drijfveer om steeds zo’n mooie artikelen te schrijven?

 7. Welk land buiten Europa zou he graag willen zien?

  Mooi artikel, ik sluit mij aan bij jou want blogs lezen en bloggers leren kennen is fijn. Waarschijnlijk kennen jij en ik elkaar beter dan dat we bij elkaar in de straat hadden gewoon bij wijze van spreke 😉

  • Anita

   Dat is zeker Nesrin! Op straat zeg je meestal alleen hallo en dag tegen je buurtgenoten.

 8. Gefeliciteerd lieverd! Ik ben zo blij dat je bent gaan bloggen, wij kennen elkaar zo ook beter en hebben daardoor misschien ook wel eindelijk die stap genomen om elkaar te ontmoeten..

  Mijn vragen:
  Wat voor een type was je op de middelbare school?
  Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
  Zijn er blog onderwerpen waar je nog niet over geschreven hebt maar je wel nog graag wilt?
  Heb je blogdoelen?

  • Anita

   Ik ben ook ontzettend blij 🙂 en denk dat het bloggen hier idd aan bijgedragen heeft!

 9. 200 al weer. Gefeliciteerd. Even wat vragen bedenken… Wat had je vroeger graag willen worden? Wat is je grootste wens? Wat is je quilty pleasure? Op welk artikel ben je het trotst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.