What’s on my mind #1

Soms zijn er wat gedachten die ik wil delen maar zijn ze niet groot genoeg om er een blogpost van te maken. Het leek mij daarom leuk om naast de maandelijkse joy in my mind, eens in de zoveel tijd gewoon een random what’s on my mind met jullie te delen. Zo leer je mij hopelijk ook steeds weer iets beter kennen en weet je waar ik mee bezig ben.

Wat wil & ga ik doen

 • Misschien heb je het al in de sidebar zien staan, maar ik heb mijzelf dit jaar als doel gesteld om 30 boeken te gaan lezen. Ik lees graag, maar verkies het kijken van TV series en YouTube filmpjes meestal boven het lezen van een tijdschrift of een boek. Daar wil ik dit jaar meer een balans in gaan vinden dus vandaar de reading challenge.
 • Ik ga binnenkort starten met de no poo methode voor mijn haar. Het verzorgen met baking soda en appelazijn in plaats van shampoo en conditioner. Ik lees goede en slechte verhalen hierover maar ik wil het zelf wel gaan uitproberen en ondervinden. Mijn haar is nu te snel vet en mijn hoofdhuid is met regelmaat geïrriteerd.
 • R en ik denken er al een tijdje aan om een hond in huis te halen, maar we twijfelen nog steeds. Grootte van het huis is prima, tijd kunnen we er zeker in stoppen en ook zijn we beide geen lange dagen van huis. Maar de keuze voor een ras vinden we zo moeilijk en ook de maandelijkse kosten komen er toch maar weer bij. Of moeten we niet zoveel denken, maar het gewoon doen en een viervoeter in huis nemen?

something good in every day
Bron

Wat denk & voel ik

 • Het lijkt mij leuk om de lay-out van mijn blog wat aan te passen of in ieder geval eens een echte header te (laten) maken. Ik weet alleen nog steeds niet wat ik zou willen. Handig hé?
 • Door het post it project van Anna wil ik zelf ook meer brieven gaan schrijven. Ik kwam er namelijk achter de ik heel veel briefpapier en leuke dingen heb liggen die ik graag wil gaan gebruiken. Wie weet een leuke website waar ik eens een kijkje kan nemen voor het verzenden van snail mail?
 • Zo fijn dat ik mijn Bloglovin feed heb uitgezocht. In het begin wil je alle leuke blogs die je tegen komt volgen maar ik heb hier dagelijks echt de tijd niet voor. Ik heb nu alleen de blogs overgehouden waar ik ook echt een kijkje neem en reageer, scheelt weer scrollen en klikken.

Wat zit er de laatste tijd in jouw gedachten?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

30 thoughts on “What’s on my mind #1

 1. Wat leuke een hond nemen. Ik zal het doen :-), zeker als je er de tijd voor hebt. Mijn vriend en ik willen ook een hond later. Misschien is een asielhond een optie?

 2. Ik ben wel benieuwd naar je baking soda en appelazijn ervaring. Ik heb zelf ook problemen met verzorgingsproducten, net alsof mijn huid het weigert ( weet het niet anders te omschrijven 😉 ) Met dagcreme heb ik bijvoorbeeld ook vaak last van mijn ogen.Met make-up trouwens ook, dus dat draag ik ook eigenlijk nooit.

  30 boeken is een uitdaging! Volgens mij zou ik die nooit halen!

  Brieven schrijven heb ik vroeger zo ontzettend veel gedaan, maar tegenwoordig worden er inderdaad weinig brieven verstuurd. Behalve dan het verplichte kerstkaartje en vakantiekaartje. Misschien dat je hier kunt vinden wat je zoekt? http://www.snail-mail.nl/

  • Anita

   Thnx voor de link. Ik ga er een kijkje nemen!

 3. Een hond is zo leuk…
  maar is idd iets waar meer bij komt kijken, ik vind het super fijn dat ik mijn hond de hele dag bij me heb…
  30 boeken, dat moet te doen zijn, ik hen vandaag een echte aanrader online staan… Ik heb onder tussen alweer een week geen boek aangeraakt, vanavond eens verandering in brengen…

 4. Leuk zo’n kijkje in je hoofd ;-). Een boek lezen is heerlijk, als je er bewust voor gaat zitten ga je 30 boeken zeker halen! En wat betreft je blog ik vind hem er zo ook al erg mooi uit zien!

  • Anita

   30 moet idd te doen zijn. Thnx voor het compliment!

 5. Idd snail-mail.nl, mooie site. En natuurlijk kun je op Instagram en Pinterest heel veel inspiratie vinden.

  • Anita

   Inspiratie genoeg, alleen nog iemand om naartoe te sturen 😉

 6. Leuk om te lezen wat je bezig houdt.
  Ben benieuwd naar je ervaring met de no poo methode!

 7. No poo method heb ik ook een tijd gedaan. In het begin is het even doorzetten, moeilijk om je haar niet met shampoo te wassen. Je kon het echt zien aan mijn haar dat ik geen shampoo meer gebruikte, in positieve zin, maar na een tijdje werkte het op de een of andere manier niet meer zo goed. Succes in ieder geval!

  • Anita

   Oh wat balen dat het niet meer werkte na een tijdje, dus nu weer gewoon aan de shampoo?

 8. Ik zou zeker voor die viervoeter gaan.. Maandelijkse kosten vallen ook mee eigenlijk, hier tenminste!

 9. Heel leuk om te lezen deze rubriek! Ik ben benieuwd hoe de ‘no poo’ methode voor je zal gaan, mijn haar wordt ook snel vet dus dit zou een oplossing kunnen zijn. Leuk dat jullie eraan denken om een hond te nemen, het lijkt mij geweldig om een hond te hebben, zoveel liefde en gezelschap en een goede reden om lekker vaak te gaan wandelen! Het is voor mij nu qua kosten en energie niet mogelijk maar ooit komt er een hond! 😀 Fijn dat je de blogs hebt uitgezocht die je volgt bij Bloglovin’, hier ben ik ook mee bezig. Geeft ook gelijk weer wat meer rust om zo minder informatie tot je te nemen elke dag.

  • Anita

   Rust geeft het idd zeker, teveel informatie daar wordt niemand blij van!

 10. No Poo behandeling ken ik niet. Heel benieuwd naar. Ik ga zo op het linkje klikken.
  Leuk om te lezen dit soort random thoughts.

 11. Ohhh ben benieuwd naar je ervaring met appelazijn en baksoda. Ik hoop dat het helpt!!!! 🙂

 12. Ik wil ook heel erg graag meer boeken lezen! Misschien dat ik vandaag nog even een nieuw boek koop. Je brengt me op goede ideeën.

 13. Dat is al met al toch weer een lijst..
  Leuk dat jullie een hond willen. Wat zou je met de hond willen gaan doen? Veel wandelen, actieve dingen? Kleine of grote hond? Zoek je een druk ras of juist niet. Misschien dat je daar al een selectie in kunt maken en zo een stapje verder komt?
  Niet te veel denken maar wel goed afwegen is mijn advies 🙂

  Mijn bloglovin eens opruimen. Dat moet ik ook. Als ik een dag niet online geweest ben staan er weer 100 ongelezen blogjes haha.

  • Anita

   Thnx voor de afwegingsvragen Deborah!

 14. Wat leuk dat je mijn project genoemd hebt :)! En nog leuker dat je allemaal spulletjes hebt liggen! Ik weet helaas niet echt een website voor snail mail versturen, sorry. Daar houd ik me dan eigenlijk weer niet mee bezig. Super goed dat je meer boeken wil gaan lezen! Een boek lezen is zo fijn. Ik doe het zelf ook veel te weinig, omdat ik al veel moet lezen voor mijn studie en het dan ‘stom’ vind om daarnaast een leesboek te pakken. Zonde. En wat leuk dat jullie denken over een hond! Huisdieren zijn super leuk, maar wel een grote zorg natuurlijk, dus ik snap best dat dat voor twijfel zorgt hoor.

  • Anita

   Ja toen ik studeerde had ik de drang ook veel minder hoor.

 15. Goed dat je alles zo op een rijtje hebt gezet. Over een hondje, ga eens kijken in het asiel. Je hoeft niet meteen een vriendje of vriendinnetje mee te nemen, maar zo heb je wel een goed zicht op wat er rondloopt en wat er bij jullie past. Wij zouden ooit een minimaltezer willen. Tenminste ‘wij’, ik heb mijn vriend overgehaald, haha. Ben benieuwd naar dat no poo. Ben al eerder bloggers tegengekomen die dat gingen doen, nog niks negatiefs gehoord. Spannend!

  • Anita

   Thnx voor de tip, op zich weten we wel wat we willen maar is het is nu of we het aangaan of niet.

 16. Hi Anita,

  Ik plaats toch even een reactie hiermook al hoort het hier niet thuis. Jouw eerste reactie op mijn blog stond ook gepubliceerd, ik wou er via mijn telefoon op reageren totdat ik op per ongeluk op het ‘verwijderen’ drukte (op een klein scherm werken werkt dus niet) heb inmiddels weer gereageerd op jouw reactie 😉

  Dacht laat het even weten 😉 Niet dat je denkt dat ik reacties aan het verwijderen ben.
  Groet,
  Nesrin

  • Anita

   Komt goed meis! Knoppen zitten idd ook erg dicht bij elkaar!

 17. Gertie

  Wat leuk zo’n kijkje in je hoofd.
  En ik ga de komende tijd natuurlijk héél goed op je haar letten!
  Ben benieuwd.

 18. Een hond nemen zou ik zeker doen als jullie het beide willen. En een header maken is altijd moeilijk. Ik zelf heb het daarom maar opgegeven en hou het gewoon bij een mooie font met mijn blog naam. En ik ga je even volgen op BL, leuke blog heb je.

  • Anita

   Wat leuk dat je een kijkje komt nemen nav je statistieken en thnx voor het compliment. Ja ik ga er nog even over nadenken wat ik ermee wil doen 😉

 19. Dat er nagedacht wordt over het nemen van een hond is eigenlijk alleen maar goed. Zo wordt het tenminste geen impuls aankoop!
  Volgens mij kun je ook naar aanleiding van je eigen karater, tijd en wensen een ras uitzoeken wat het beste bij je past. Geen idee hoe, maar denk dat een beetje zoekwerk via google je vast op weg kan helpen.

 20. Over een hond nemen kan je volgens mij niet genoeg nadenken. Zo’n viervoeter vraagt inderdaad wat tijd en moet goed bij je passen. Dat jullie alvast op al die dingen rekenen, is teken dat je het alvast een bewuste keuze maakt. Qua ras moet je eerst eens denken aan hoe je zelf bent en wat je het liefste doet. En dan een hond kiezen die dezelfde voorkeuren heeft.
  Niet zoals ik verliefd worden op een border collie om daarna je hele levensstijl te moeten opgooien haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.