What’s on my mind #5

Soms zijn er wat gedachten die ik wil delen maar zijn ze niet groot genoeg om er een blogpost van te maken. Het leek mij daarom leuk om naast de maandelijkse joy in my mind, eens in de zoveel tijd gewoon een random what’s on my mind met jullie te delen. Zo leer je mij hopelijk ook steeds weer iets beter kennen en weet je waar ik mee bezig ben.

Wat wil & ga ik doen

 • Aan de slag met yoga oefeningen. Ik stel het namelijk al maanden uit en vind dat het er nu echt een keer van moet komen. Het zal zowel voor mijn lichaam als geest hopelijk een uitkomst zijn. Erg in balans ben ik momenteel namelijk niet en dat was juist iets waar ik aan wilde werken dit jaar.
 • Voldoende rust nemen en goed voor mezelf zorgen. Te beginnen dus met bovenstaande maar ook het strikter hanteren van een offline dag. Even alles laten voor wat het is en die dag alleen doen waar ik blij van wordt. Hierdoor hoop ik ook weer wat meer tot mezelf te kunnen komen.
 • Heel goed nadenken welke kant ik met mindjoy op wil. Door alle omstandigheden van het laatste half jaar is bloggen er regelmatig bij ingeschoten terwijl ik het juist naar een hoger niveau wil tillen. Ik haal namelijk veel voldoening uit het schrijven van artikelen en vooral die voor mindfulness maandag. Dus mijn vraag voor nu is: ‘Wat zou je graag op mindjoy willen zien en maakt dat je komt kijken?’

Doesn't-matter-how-just-arrive-quote
Bron

Wat denk & voel ik

 • Mijn emoties gaan momenteel weer alle kanten op. Naast het gedoe waarover je las in mijn laatste joy in my mind kondigde afgelopen vrijdag zich wederom een miskraam aan. Deze keer kwam het uit zichzelf op gang en hoefde ik het niet op te wekken. Wie mij al langer volgt weet dat het zwanger worden bij mij niet gemakkelijk gaat. Maar twee miskramen in zeer korte tijd, dat hakt er wel in moet ik zeggen.
 • Ik hier wel weer een heel artikel over zou kunnen schrijven maar vorige keer eigenlijk alles al gezegd is. Want de situatie veranderd niet en we zijn weer terug bij af. Omdat het nu nogmaals is gebeurd mogen we verder onderzoek laten doen. We willen daar graag aan meewerken, ook al zeggen ze dat er vaak niets uitkomt. Maar niet geschoten is altijd mis toch?
 • Dat ik door de situatie van de afgelopen tijd heel erg merk waar ik mijn energie wel en niet aan wil besteden. En ook aanvoel bij welke personen ik mijn gevoelens en gedachten de vrije loop kan laten. Mijn voelsprieten worden meer en meer aangescherpt en staan daarnaast ook nog eens op scherp. Wat tevens ook weer flinke energie vraagt maar het uiteindelijk wel waard gaat zijn.

Wat zit er de laatste tijd in jouw gedachten?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

22 thoughts on “What’s on my mind #5

 1. Ik vind je blog leuk zoals het is eigenlijk… En dat je de laatste tijd minder post is heel begrijpelijk, is toch niet niets he 2 miskramen. Zelf heb ik ook genoeg gedachtes in mijn hoofd hahah daar ga ik je maar niet vervelen 🙂

 2. Oh wat verdrietig, nog een miskraam. Heel veel sterkte. Ik hoop dat er toch meer duidelijkheid komt uit de verdere onderzoeken. Zorg goed voor jezelf.

 3. Ah meis toch 🙁 Dat vind ik echt heel naar om te lezen. Ik snap dat je (mede) daardoor minder zin hebt om te bloggen en soms behoefte hebt aan offline momenten. Ik hoop dat er duidelijkheid komt voor jullie en dat wellicht andere/nieuwe kansen biedt.

 4. Het is heel begrijpelijk dat je blog in zo’n verdrietige tijd even niet je prioriteit is. Doe lekker rustig aan, inderdaad… begin aan yoga en neem je tijd.

 5. Gewoon even een hele dikke knuffel voor jou!

  • Anita

   Ook een dikke knuffel voor jou!

 6. Wat naar zo’n miskraam 🙁 Knuffel!

 7. Ik kan me voorstellen (of eigenlijk natuurlijk niet) dat de miskramen vreselijk ingrijpend zijn. Je schrijft “niet niks”, maar ik denk dat het wel meer dan dat is.
  Goed voor jezelf zorgen lijkt me een hele mooie en belangrijke. Best vaak gaan andere dingen in het dagelijks leven ook makkelijker/fijner/beter wanneer je goed voor jezelf zorgt. Neem je tijd. <3

  • Anita

   Het is zeker meer dan dat en goed voor mezelf zorgen is nu het allerbelangrijkste!

 8. Ohjee, je tweede miskraam, heftig! Veel sterkte x

  De eerste drie puntjes leunen sterk bij mij aan, ik moet ook wat meer rust nemen en ik wil ook al maanden opnieuw yoga gaan doen.

 9. Een tweede miskraam, daar schrik ik van. Heel erg heftig. Veel sterkte meis, dikke knuffel!
  Ik lees eigenlijk alles op je blog graag! Dus gewoon zo doorgaan wat mij betreft.

 10. Franca van den Meijdenberg

  Heel veel sterkte meisje! xxx

 11. Lieve schat, ik wens je heel veel sterkte en kracht in deze moeilijkere tijd!

 12. Lieve anita en vriend, heel dikke knuffel en sterkte X

 13. Lieve Anita, ik schrik zo van dit nieuws. Het is je zo gegund. Heel veel sterkte met het verlies. Xx

  • Anita

   Thnx lieverd! Blijkbaar denkt mij lichaam daar nog anders over helaas!

 14. Jeetje. Echt heel heftig. Super naar voor je en inderdaad heel logisch dat je hoofd en energie bij andere dingen ligt dan bloggen.
  Heel veel sterkte!!

 15. Tjeetje. Wat super naar zeg 2 miskramen in een korte tijd. Ik ben er stil van. Heel erg veel sterkte<3

 16. Och jeetje…Anita…Heel veel sterkte. Ontzettend verdrietig nieuws en ik wens je heel veel sterkte toe en natuurlijk ook voor je man.

  Ik lees nog altijd graag jouw blogs en dat je wat minder post is helemaal OK.

 17. yoga is heerlijk, misschien helpt het je om zo wat rust voor jezelf te vinden…

  En weer een miskraam, vreselijk mop..
  Sterkte ♥

 18. Chantal

  Erg verdrietig om te lezen van jullie 2e miskraam. Sterkte voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.