Winactie: 3x Jij is lief pakket (gesloten)

Jij is lief is een ontzettend leuke site waar je e-cards kan versturen. Ze hebben 3.500 kaarten online staan die Marre en Barend van Jij is lief zelf ontwerpen. Marre ontwerpt en Barend is de technische man die zorgt dat alles draait en werkt bij Jij is lief. De kaarten zijn hierdoor speciaal omdat ze vrolijke designs en niet standaard teksten bevatten. Ik schreef al eerder een artikel over Jij is lief en daarom vind ik het zo leuk dat ze een winactie voor jullie hebben opgezet. Naast het versturen van een e-card kan je bij Jij is lief natuurlijk ook kaarten en andere designartikelen kopen via de webwinkel. Want het verzenden van een ouderwetse kaart in plaats van online is toch ook veel leuker?

Wat kan je winnen?

Jij is lief heeft een leuk pakketje voor jullie samengesteld die ze drie maal weg gaan geven. Je maakt kans op 6 x postkaarten, 5 x jijisliefjes met gekleurde envelopjes en 1 x een spiegelbutton ter waarde van €10,-. Wil je weten wat je moet doen om één van deze drie pakketjes te winnen lees dan vooral verder.

prijs jijwinkel

Wat moet je doen voor het winnen van een jij is lief pakket

Plaats een reactie en geef aan welk lief persoon je een jij is lief kaartje wil sturen en waarom?

OF

Vertel welk kaartontwerp inclusief tekst je graag op jij is lief zou willen zien?

Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij wil volgen op bloglovin en het artikel van deze winactie wil liken. Voor een extra winkans: volg mij op twitter en tweet: “Op de blog van @mindjoyNL maak je kans op 1 van de 3 @jijislief pakketten. Doe jij al mee met de #winactie? http://www.mindjoy.nl”. De winactie loopt t/m zaterdag 13 december en jij is lief kiest dan de drie winnaars uit. Deze krijgen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht zodat je het pakket nog voor de kerst in huis hebt (levertijd kan in december langer dan gemiddeld zijn). Dus check je e-mailadres nogmaals bij het plaatsen van je reactie.

Doe jij mee met deze leuke winactie?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

20 thoughts on “Winactie: 3x Jij is lief pakket (gesloten)

 1. Wat een super leuke winactie! Kaartjes sturen is altijd leuk… Ik zou ze sturen naar al mijn vriendinnen en een vriendin van mijn moeder uit Canada. En naar mijn ouders.. Er zijn zoveel lieve mensen om me heen en een kaartje sturen is dan altijd zo leuk!

 2. Leuk! De kaartjes zou ik sturen naar 3 hele lieve blogsters.

 3. Oh wat een leuke actie! Ik zou een kaart willen sturen aan mijn man (we wonen niet samen door omstandigheden maar hij is wel enorm lief!) en één aan mijn oma van 90. Die verdient echt een leuke kaart! Oh en die spiegelbutton is zo leuk!

 4. Leuke winactie zeg! Ik doe mee!
  Ik kende deze kaarten nog niet, maar vind ze erg leuk moet ik zeggen!

  Ik zou ze sturen of geven aan lieve mensen die op dat moment een kaartje verdiend of nodig hebben. Want een kaartje krijgen is altijd leuk toch. Even een lief berichtje, een hart onder de riem of een grappige boodschap. Dat zouden we vaker moeten doen!

 5. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Die kaarten zien er super leuk uit 🙂 Ik zou een kaartje sturen naar mijn lieve zusje, ze gaat door een moeilijke tijd heen en even een extra lief berichtje met een leuke kaart aan haar geven zal haar vast opvrolijken! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit bericht net geliked.

 6. Ilse prins

  Wat een leuke spulletjes zeg!! 😉 Naar wie ik een kaartje zou willen sturen? Zeker niet naar sinterklaas, die is me helemaal vergeten dit jaar hahaha…. Ik stuur vaak nog kaartjes, vind het zoveel leuker en persoonlijker als een emailtje,smsje of whatsappje… Momenteel stuur ik veel kaartjes naar mijn omaatje van 86. En natuurlijk met de kerstdagen voor de deur worden er ook weer veel kaartjes vestuurd! We zouden vaker lief tegen elkaar moeten doen, dat blijf ik toch vinden;-) Ik mis zo niks op de site hihi…
  Ik volg je op bloglovin en facebook!;-)
  fijn weekend

 7. Heel erg leuke actie. Sinds kort stuur ik ook weer af en toe een kaartje en ik merk dat mensen dat zo enorm waarderen. Toen ik het moeilijk had een paar maanden geleden deden al die kaartjes mij ook zo ontzettend goed. Op dit moment zijn er twee leden van het eetstoornisforum opgenomen omdat het erg slecht met ze gaat. Als ik zou winnen zou ik hen allebei een Jij Is Lief kaartje sturen (maar anders stuur ik ze ook een kaartje hoor!).

 8. Ik kom voor het eerst op je site via een andere site en dan gelijk zo’n leuke win actie! ik zou een kaartje sturen naar mijn vriend. Dit jaar hebben we afgesproken dat we voor elkaar geen cadeautjes kopen omdat we binnenkort gaan verhuizen. Maar een kaartje sturen mag toch wel? Plus dan kan ik er zelf ook van genieten! Vind de kaartjes echt super leuk.

 9. Leuk! Ik zou een kaartje sturen aan mijn lieve zusje. Zij woont al een poos een eindje weg. Helaas te ver om spontaan op de koffie te gaan. Ook is het jammer dat we niet meer de wekelijkse zusjesavond kunnen houden zoals we vroeger deden!

 10. Anke Boonen

  Leuke actie en wat een leuke ontwerpen van jij is lief:-)
  Ik zou een kaartje sturen naar een vriendinnetje die het even niet zo makkelijk heeft met gezondheid en werk.
  Iemand met een persoonlijk kaartje een hart onder de riem steken is altijd fijn en wordt zeer gewaardeerd.
  Verder zou ik mijn eigen zoontje (job van 4 jaar) een kaartje sturen dat hij kanjer is, hij is altijd dol op post en vindt het zo grappig om post te krijgen!

 11. Ik zou een kaartje sturen naar een van mijn beste vriendinnen die binnenkort naar een eetstoorniskliniek gaat. Om te laten weten dat ik trots op haar ben en dat ze het kan!

 12. Leuke actie, ik heb altijd problemen met ‘normale’ kaarten. Zonder dat ze voor een verjaardag, feestje, beterschap of iets dergelijks zijn. Zou daarom graag een neutrale kaart zien.

 13. Gertie

  Echte post, heerlijk om te versturen en héérlijk om te krijgen!!
  Er zijn vele redenen om iemand een kaartje te willen sturen.
  Ik zou nu een vriendin een hart onder de riem willen steken, en een vriendin willen bedanken voor haar jarenlange vriendschap.
  O ja en om een vriendin te feliciteren omdat haar eerste kleinkind onderweg is!

 14. Esther

  Ontzettend leuke site. Ik ben groot fan. Ben ermee begonnen toen mijn vriend uitgezonden was. Sturen van e-cards. Ik wil kaartjes sturen aan mijn forum vriendinnen, Henneke, Gerieke, Rolinda, Marlieke en Marjan.

  Ik wil graag een kaart om opa en oma te feliciteren met de geboorte van hun kleinkinderen.

 15. wat een geweldige kaartjes zijn dit….

  Om mezelf bezig te houden, stuur ik altijd zelf gemaakte kaartjes…

 16. Lieselotte

  Ik ben al n hele tijd grote fan van jijislief! Al hun kaartjes en andere spullen zijn ècht geweldig. In 2012 stuurde ik elke week n jijislief kaartje naar n vriendin die plots te kampen kreeg met n stomme ziekte en het daardoor erg moeilijk had. Ik weet zeker dat de kaartjes geholpen hebben om haar kracht te geven en ik zou ze zo allemaal opnieuw naar haar opsturen als het nodig zou zijn! Zij is n fantastische vriendin en ik ben zo blij dat ze weer beter is.

 17. Michelle

  Ik zou een kaartje sturen aan een lieve vriendin van me. We sturen elkaar al om de maand kaartjes, erg leuk omdat ze niet meer om de hoek woont. Nu is ze net bevallen en nog wat andere omstandigheden wat het extra zwaar maakt, dus ik vind dat ze wel een extra kaartje verdient.

 18. Cindy

  Ik zou graag een kaartje willen met allemaal zonnebloemen, een wolkje, een zonnetje en een vogeltje wat overvliegt met de tekst; even wat aandacht……

  Dit kaartje zou ik versturen naar mijn lieve vriendinnen die me omringen met aandacht door verdrietige persoonlijke omstandigheden.
  Soms zit je niet lekker in je vel (wolkje) maar door wat aandacht van lieve vriendinnen kun je je beter voelen (zonnetje).

 19. Super leuke actie, ik zou mijn oma een kaart sturen omdat ze alweer aan die rottige chemo moet en ook 1 aan een vriendin van de basisschool omdat haar dochtertje van 1,5 ook aan die stomme chemo zit.

 20. Barbara

  Super actie! Ik zou een kaartje sturen naar mijn moeder, omdat ze altijd voor iedereen klaarstaat en zichzelf daarbij wegcijfert. Er staat altijd een grote glimlach een lekkere kop koffie voor je klaar no matter what!

  Allereerst vind ik de illustraties op “Jij is lief” echt super! Ik ken de website al en een paar jaar en heb regelmatig e-cards verstuurd. Leuk dat het assortiment is uitgebreid inmiddels!
  Wat ik een leuke aanvulling zou vinden is wellicht detail in de categorieën “jubileum”, dus het genre jubileum wellicht aanstippen. Wat ik ook leuk zou vinden zijn “aankondigingskaarten” dat er wellicht een broertje of zusje onderweg is voor de kleine (niet dat dat nu van toepassing is :)), of leuke “save the date” kaarten wanneer je van plan bent te trouwen.

  Nogmaals, superactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.