Zo sta je ineens in tijdschrift Margriet

In april kreeg ik een mail via het contactformulier op mijn blog. Anouk van Westerloo, freelance journalist die voor Margriet werkt, vroeg of ik in het tijdschrift wilde staan met mijn penvriendin. In haar zoektocht over het internet kwam ze een artikel van mij tegen waarin ik vertelde dat ik vroeger penvriendinnen heb gehad. Natuurlijk leek mij dat leuk, ik heb nog nooit in een tijdschrift gestaan en mailde gelijk mijn allereerste penvriendin Lena. Ook zij was direct enthousiast echter was het nog even afwachten of we zouden worden uitgekozen. En dat was het geval dus een telefonisch interview werd afgenomen, fotoshoot werd gepland en zie hier dan het resultaat inclusief behind the scenes foto’s.

Behind the scenes fotoshoot

Begin juni was daar dan eindelijk de fotoshoot in Slot Doddendael te Ewijk. Een prachtig mooie plek en die dag was het ook nog eens ontzettend mooi weer, het kon gewoon niet beter. Lena had ik al een tijd niet meer echt afgesproken en wat was het leuk om elkaar weer te zien. Het voelde natuurlijk als vanouds en we kletsten er gezellig op los. Werden ondertussen opgemaakt door visagiste Marlous Nelemans en de styling kwam tot stand door Gwendolyn Nicole. Van tevoren konden we een beetje doorgeven wat onze eigen stijl is, dit zodat ze passende kleding kon gaan shoppen. Mijn nagels werden nog gelakt en ook mijn haar mooi opgestoken, zelf krijg ik zoiets nooit zo goed voor elkaar. Marloes Bosch stond klaar met haar camera en samen met Gwendolyn hadden we een super gezellige shoot. Het verliep allemaal heel natuurlijk en dat was ontzettend fijn, wie weet heb ik mijn roeping wel gemist.

Fotoshoot Margriet 29 penvriendinnen mindjoy

Item in tijdschrift Margriet

En dan komt alles bij elkaar en staat het item in Margriet. Toch apart om jezelf zo in een tijdschrift te zien staan. Margriet 29 ligt vanaf 10 t/m 16 juli in de schappen van de winkels. Kan je niet langer wachten dan kun je hier en hier ons deel van het penvriendinnen item lezen.

Penvriendinnen Margriet Marloes Bosch mindjoy
Foto door Marloes Bosch

Heb jij al eens in een tijdschrift gestaan?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

37 thoughts on “Zo sta je ineens in tijdschrift Margriet

 1. Waaaah ik zou je helemaal niet herkennen zo hihi.. Super leuk zeg, zal hem Vd week eens kopen

 2. Wat leuk! Een echte BN-er! Je ziet er inderdaad wel anders uit dan op de foto op je blog, maar dat vind ik al snel bij mensen die ik nooit in het echt heb gezien.

  • Anita

   Ja wat mijn haar vast en make-up al niet met het gezicht doet hé!

 3. Wow, wat gaaf! Je ziet er leuk uit op de foto. Vanaf nu ben je een BB’er, een Bekende Blogger 😉

 4. Anita in een tijdschrift, super leuk meis! Heerlijk lijkt me zo’n dagje; je lekker laten op tutten en foto’s schieten. Looking good! Mooi verhaal. Koester die lange vriendschap!x

 5. Anja

  Wat een leuk artikel van jullie, zal de Margriet van de week eens kopen 🙂

 6. Wat ontzettend leuk zeg! Ik moest ook even goed kijken of jij het was. Mooi hoor! Ik heb ooit een keer een in het voetbalblad van Vitesse Zwart Op Geel gestaan met een interview. Ging over vaders en dochters die samen naar het voetbal gingen. Was supertof. Kwamen ze thuis voor een interview. Ik was denk ik een jaar of 17 toen.

  • Anita

   Ook een leuke ervaring lijkt mij!

 7. Wat zie je er mooi uit!! Ik heb nooit in een tijdschrift gestaan, maar ben wel eens op tv geweest na een metamorfose (door Mari vd Ven). Toen zag ik er wel mooi uit, maar totaal niet als mezelf en dat vond ik ook wel raar. ‘Herkende’ jij jezelf nog wel? 😉

  • Anita

   Wat leuk een metamorfose! Ja ik herkende mijzelf nog wel, zo super veel make-up is er gelukkig niet opgesmeerd namelijk.

 8. Wat enorm gaaf! En wat een mooie foto!!!!

 9. WAAAAAH NEE!!! WAUW! Wat ongelooflijk leuk is dit zeg! Ooooh en ik gun het je zo!

  • Anita

   Oh Dina wat een super lieve en oprechte reactie, je bent een schat!

 10. Wauw wat leuk zeg! Ik ga zeker een kijkje nemen.

 11. Wow, wat gaaf! Leuk artikel ook, heb het meteen eventjes gelezen! En wat een prachtige foto’s zijn er gemaakt! 🙂

 12. Echt super leuk!! En wat een mooie foto’s!!

 13. Gaaf Anita!!

  Je ziet er heel mooi uit.

 14. Wat zien jullie er fantastisch uit! Echt super dat je dit mocht meemaken. Ik ga jullie interview checken 🙂

 15. Super leuk zeg 🙂 Je ziet er mooi uit!

 16. Wat super gaaf zeg. Mooie foto ook!
  Ik heb een aantal keren in wat bladen gestaan, met mijn verhaal of blog. Niet zozeer met mijn ‘hoofd’

  • Anita

   Je verhaal kwijt kunnen is ook fijn toch?

 17. Leuk zeg! En het is ook een hele mooie foto geworden!

 18. Wat gaaf!!! Schrijven jullie nog steeds?? Ik heb nog nooit in een tijdschrift gestaan.

  • Anita

   Nee schrijven doen we helaas niet meer, we zijn op den duur overgegaan op e-mail en social media.

   • Oh wat jammer, maar wel goed dat jullie nog contact hebben 🙂

 19. Oh wauw wat gaaf! En wat een mooie foto! 🙂

 20. Pennenvriendinnen, wat is het lang geleden dat ik er nog heb gehad. Knap dat jullie al zo lang contact houden.

 21. Wauw wat mooi! En een hele leuke ervaring. Ik mocht dit voorjaar samen met Linda van mamaliefde in de Vriendin staan. Dus ik weet hoe bijzonder het is om een keer te doen!

 22. Xaviera

  Heel erg leuk dat je in de Margriet staat! Het zijn mooie foto’s geworden en een leuk interview om te lezen. 🙂

 23. Super leuk zeg! Mooie foto’s ook. Echt heel erg leuk dat jullie na al die jaren nog steeds contact hebben. Het lijkt me trouwens gaaf dat er kleding voor je geshopt wordt en je haar en make-up worden gedaan. Een mooie ervaring!

 24. Wat supergaaf! Ik vraag gelijk aan mijn moeder of ze de Margriet mee wilt nemen als ze bij mij komt, zij heeft er een abonnement op. Prachtige foto!

 25. Aaah wat super leuk dat je in het blad komt te staan.
  Mooie foto van jullie!

 26. Super leuk!! En inderdaad, wat een mooie foto van jullie. Heel bijzonder om dat samen dan ook weer zo op te kunnen pakken. En mooi dat jullie nog steeds contact hebben.

 27. Super leuk zeg 🙂 En wat lang al..! Lijkt me wel apart om in een tijdschrift te staan, maar kei leuk. Je ziet er mooi uit.

 28. Ooooh voel me zo stom dat ik dit artikel heb gemist: sorry daarvoor meis maar HOE GAAF!!! En wat zie je er prachtig uit op de laatste foto zeg: je straalt aan een stuk door <3 Mijn moeder las altijd de Margriet en volgens mij krijgen wie die nog steeds wekelijks (mijn vader is te lui om hem op te zeggen haha) dus ga zeker even terugkijken! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.